Mortal Kombat 11 için 6 yeni karakter geliyor!

maxresdefault 1

Geçtiğimiz Nisan ayında raflardaki yerini alan Mortal Kombat 11 için 6 yeni karakter daha geliyor. İşte oyuna eklenecek olan 6 yeni dövüşçü ve diğer detaylar.

Dövüş oyunu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Mortal Kombat serisinin son oyunu 23 Nisan’da raflardaki yerini almıştı. Orijinal Mortal Kombat hikayesinin kaldığı yerden devam eden oyun, satış rakamlarıyla yayıncısı Warner Bros’u memnun etmeyi başardı.

MK 11 için 6 yeni dövüşçü geliyor!

Yapımcı ekip NetherRealm Studios, daha Mortal Kombat 11 çıkmadan önce Kombat Pack isimli bir eklenti yayınlanacağını ve bu eklenti ile birlikte serinin ikonik karakterlerinden Shang Tsung’ın oyuna ekleneceği belirtilmişti. Geçtiğimiz gün eklenti ile oyuna eklenecek olan karakterler hakkında yeni bir açıklama daha yapıldı.

mortal kombat 11

Yapımcı ekip, Shang Tsung haricinde oyuna 5 dövüşçünün daha ekleneceğini belirtti. Bu karakterler Nightwolf, Sindel ve Spawn olarak açıklandı. 2 dövüşçünün ise daha sonra duyurulacağı söylenildi.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Mortal Kombat 11, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için eş zamanlı olarak satışa sunulmuştu. Ayrıca dileyenler daha önceden yayınlanmış olan Shang Tsung oynanış videosuna da yukarıdan göz atabilirler.

Xbox Live Gold Haziran oyunları belli oldu