Mohamed Salah, OPPO’ya transfer oldu!

oppo2

Oppo hem yerel anlamda hem de global olarak yaptığı tanıtım çalışmalarıyla ciddi başarılara imza atıyor. Ülkemizden örnek verecek olursak, şarkıcı Sıla ile yapılan reklam çalışmaları neticesinde Oppo akıllı telefonların satışlarında artışlar gözlenmişti. Şimdi ise sahneyi futbolun en önemli yıldızlarından Mohamed Salah alıyor.

Mohamed Salah, OPPO’ya transfer oldu! İşte detaylar

Oppo, yeni akıllı telefon modeli Oppo Reno3 Pro’yu tanıttı. Şu an için Orta Doğu ve Afrika odaklı hazırlanan telefonun ön tarafında tam 44MP’lik selfie kamera yer alıyor. Firma, bu tanıtımı yaparken başka bir duyuru daha yaptı ve Liverpool’un Mısırlı yıldız oyuncusu Mohamed Salah ile “Oppo Temsilcisi” olması konusunda anlaşmaya vardıklarını belirtti. Yani bundan sonra Oppo’nun hazırlayacağı pek çok reklam ve tanıtım çalışmasında Salah’ı da göreceğiz.

Mohamed Salah, OPPO'ya transfer oldu!

Salah ile tanıtımı yapılan bu yeni akıllı telefonun 18 Mart itibarıyla Orta Doğu bölgesinde satışa sunulması planlanıyor. Oppo’nun Barcelona futbol kulübü de dahil pek çok farklı kuruluşla da ortak çalışmaları mevcut.

Bu arada, Oppo Reno3 Pro’nun bazı dikkat çeken özelliklerinden bahsetmemiz gerekirse:
Oppo Reno3 Pro’nun 6.5 inç değerde Amoled ekranı bulunuyor. 7nm üretilen Snapdragon 765G işlemcisine sahip. RAM ve depolama tarafında 128GB 8GB RAM ve 256GB 12GB RAM seçenekleri var. Arka tarafında dörtlü kamera sistemi var ve hızlı şarj destekli 4025mAh pile sahip.

Son olarak, Oppo Arabia’nın Twitter üzerinden paylaştığı kısa tanıtım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Küçük penisli erkekler için websitesi yapıldı. Tabii ki bir sebebi var