Mobilet’le Fenerbahçe erkek basketbol maçına yerin hazır

1690974688 Fenerbahc e kombine yenileme duyuru 1

 Mobilet’ten bu sezonda Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı taraftarlarına “Yerin Hazır” müjdesi! 2023-2024 basketbol sezonu için erken dönem kombine biletler için yenileme ve satışlar, 1 Ağustos’ta başladı.

 Bilet alma deneyimini, öncesini ve sonrasını yeniden tanımlayan sosyal keşif ve planlama platformu Mobilet, basketbol sezonunda Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı taraftarlarını heyecan dolu karşılaşmalara davet ediyor. Fenerbahçe Bekonun 2023-24 sezonunda Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda oynayacağı Turkish Airlines EuroLeague ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi karşılaşmalarında geçerli olacak kombinelerin yenileme süreci 1 Ağustos Salı günü başladı.

Fenerbahçe

Yeni sezonda biletler Sarı Kombine ve Lacivert Kombine olmak üzere iki farklı opsiyonla satışa çıkıyor. Sarı Kombine ile Turkish Airlines EuroLeague ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi normal sezon maçlarını takip edebilecek basketbol severler, Lacivert Kombine ile Turkish Airlines EuroLeague normal sezon, Play-In ve Play-Off maçlarının ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi normal sezon ve Play-Off maçlarını izleyebilecek.

17 Ağustos’a kadar devam edecek kombine yenileme döneminin ardından, 19 ve 20 Ağustos tarihlerinde yer değişikliği dönemi başlayacak. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın sezondaki heyecan dolu karşılaşmalarını takip etmek isteyen basketbol severler için genel satışlar, 24 Ağustos’tan itibaren Mobilet’te başlayacak.

Yapay zeka çözümlerine yenilerini ekliyor