MIUI 13 alacak olan Xiaomi modelleri belli oldu!

Xiaomi Mi 11T ve Mi 11T Pro'nun temel özellikleri açıklandı

Xiaomi’nin yeni arayüzü için çalışmalar hızlanırken, MIUI 13 alacak olan ilk Xiaomi modelleri de ortaya çıktı. İşte detaylar!

MIUI 13 alacak olan Xiaomi modelleri belli oldu! Akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden birisi olan Xiaomi, 16 Aralık 2021 tarihinde yılın son etkinliğini düzenleyecek. Şirket yeni amiral gemi modellerini görücüye çıkartacağı bu konferansta başka sürprizlere de yer verecek. Bu sürprizlerin başında ise markanın yeni arayüzü MIUI 13 geliyor. Kullanıcılar MIUI 13 alacak olan Xiaomi modellerinin hangileri olduğunu şimdiden merak etmeye başladı bile. Bu sorunun yanıtı ise bir geliştirici tarafından verildi.

MIUI 13 alacak olan Xiaomi modelleri belli oldu!

‘V13.0.0.1.SKACNXM’ isimli versiyonu inceleyen bir geliştirici, MIUI 13 alacak olan ilk Xiaomi modellerini de ortaya çıkardı. Buna göre yeni arayüzden faydalanacak olan telefon sayısı ilk etapta dokuz olacak. Bu telefonlar içerisinde bazı Redmi modellerinin yanı sıra şirketin son amiral gemi modelleri de bulunacak. Listeyi aşağıdan inceleyebilir, ve MIUI 13 alacak olan ilk Xiaomi modelleri arasında telefonunuzun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Xiaomi CC11 Pro

Xiaomi Mi MIX 4

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 10S

Redmi K40

Redmi K40 Pro

Redmi K40 Pro+

MIUI 13 ile beraber telefonlara kişiye özel bildirim yönetimi, yeni animasyonlar ve widget tasarımlarının gelmesi bekleniyor. Yine sanal bellek özelliğinin de yeni arayüz sayesinde kullanıma sunulacağının altını çizmiş olalım.

Uygun fiyatlı 5G destekli model! Oppo A55s tanıtıldı