MIUI 12.5 güncellemesi alan Xiaomi cihazı bakın hangisi oldu

MIUI 12.5

MIUI 12.5 güncellemesi alan Xiaomi cihazı bu defa farklı bir modelden. Sızıntılar ile gündeme gelen MIUI 13 öncesinde son güncellemeler dağıtılıyor. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Herkesin büyük bir merakla beklediği güncellemeler içerisinde yer alan MIUI 12.5 sonunda dağıtılıyor. Bazı modeller bu güncellemeyi aldı. Ancak kimi önemli modeller güncellemeden mahrum kaldı. Yavaş yavaş yeni bazı modellere bu güncelleme gönderiliyor. Bu defa farklı bir modele ulaştı.

MIUI 12.5, POCO X3 PRO modeline iletilerek birçok cihazın bu güncellemeyi alması sağlanmış oldu. Ortaya çıkan son detaylara göre MIUI 13 için şirket hazır ve neredeyse kullanıma başlanacak. Ancak MIUI 13 öncesinde başka bir güncellemenin tüm kullanıcılara dağıtılması gerekiyor.

MIUI 12.5 güncellemesi alan Xiaomi cihazı sürpriz oldu

Xiaomi hayranları tarafından merakla beklenen bu yeni güncelleme POCO X3 PRO kullanıcılarına dağıtılıyor. Xiaomi Hindistan Direktörü Anuj Sharma, tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa şimdilik sınırlı sayıda kullanıcıya gönderilecek. Ancak kısa bir süre içerisinde herkes için kullanılabilir hale geliyor.

MIUI 12.5 güncellemesi alan Xiaomi cihazı

MIUI 12.5.3.0.RJUINXM güncelleme kodu kullanılarak dağıtılan bu yeni sürüm yaklaşık olarak 830 MB boyutunda. Yeni güncelleme elbette sadece arayüz konusunda olmayacak. Aynı şekilde Haziran güvenlik güncellemeleri yeni sürümün içerisinde yer alacak.

POCO F3 ve POCO X3 Pro Türkiye fiyatları belli oldu

Xiaomi şirketi güncellemeler konusunda eskisinden çok daha titiz davranıyor. Ancak dokunmatik ekranda yaşanan bazı sorunlar kullanıcıları çileden çıkarabiliyor. Eğer aşırı derecede dokunmatik ekran problemi yaşarsanız güncellemeyi kaldırabilirsiniz. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.