Mike Tyson: Conor McGregor’ı ufalarım

hjrthrt

Mike Tyson, eski UFC Şampiyonu Conor McGregor’ı yenebileceğini belirtti. 54 yaşındaki eski Dünya Ağır Siklet Şampiyonu, yakında ringlere geri dönüyor.

Mike Tyson, geçtiğimiz günlerde Jimmy Fallon’ın programına katıldı. Oldukça neşeli görünen Tyson’a sorulan sorular arasında “Conor McGregor ile dövüşürsen kim yener?” sorusu da vardı.

Tyson, tabii ki Conor’ı yenebileceğini belirtirken, “boks kurallarına uygun karşılaşmak koşuluyla” maddesini de eklemeyi ihmal etmedi. Bu şakayla karışık sohbete McGregor’dan ne cevap gelir bilinmez, ancak İrlandalı dövüşçü de bir süredir ringlerden uzak.

McGregor, 2017’de Floyd Mayweather’a kaybetmişti ve ardından rövanş istese de kabul görmemişti.

Mike Tyson: Conor McGregor'ı ufalarım

Tekrar Mike Tyson’a geri dönecek olursak, ünlü boksörün geri dönüş sesleri yankılanıyor son günlerde.

Evet, doğru okudunuz. Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu ve şu an 54 yaşında olan Tyson, önümüzdeki eylül ayında Roy Jones Jr. ile karşı karşıya gelecek. Jones Jr.’ın da 51 yaşında ve emekli bir boksör olduğunu belirtelim.

Bu arada Tyson, ringteki son maçını 2005 yılında Kevin McBride ile yapmış ve kaybetmişti.

İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Asıl merak konusu ise, tabii ki eylül ayındaki maç. Tyson, yıllardır ringlerden uzak ve oldukça ciddi bir rakiple karşılaşacak. Yenilirse bu bir sürpriz olmaz, ancak yenerse neler olur bunu tahmin etmek güç. Bakarsınız boks kariyerinde yepyeni bir perde açılır?

Redmi Note 9 inceleme: Büyük ekran, toplamda 5 kamera