Microsoft Sculpt Mobile Mouse inceleme

Microsoft Sculpt Mobile Mouse manset

#İŞBİRLİĞİ

Windows 8 için Özel Olarak Tasarlanmış

Windows 8 işletim sistemi ile birlikte farklı donanımlar da kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bunlardan biri olan Microsoft Sculpt Mobile Mouse’u bu ay inceleme fırsatımız oldu.  Windows 8’in gelmesi ile birlikte, donanım üreticileri bu yeni işletim sistemi ile çalışabilen çevre birimlerini geliştirdiler.

Bu ay inceleme fırsatı bulduğumuz Microsoft Sculpt Mobile Mouse bu çevre birimlerinden sadece biri. Mouse denildiğinde, teknolojisi çok gelişmemiş ucuz ürünler aklımıza gelir. Oysa günümüzdeki bilgisayar fareleri bunun tam tersi. Ergonomisinden tutun, kablosuz haberleşme ve kullanılan hassas teknolojiler bu ürünleri boylarından büyük işler yapmaya zorluyor.  Micrososft Sculpt Mobile Mouse, 1000 dpi tarama hızı, 2.4 GHz kablosuz haberleşme ve Blue Track teknolojisi ile kendisini benzer ürünlerden farklılaştırıyor. Bu yeni ürün 1 adet kalem pil ile çalışan yaklaşık 11 ay kesintisiz çalışabiliyor.Microsoft Sculpt Mobile Mouse

Ürüne genel olarak baktığımızda ekstra tuş sayısının olmadığını görürüz. Bu model kolaylıkla taşınabilen ve hafif olan, ayrıca hem sağ hem de sol el ile kullanılabilen bir ürün. Daha fazlasını isteyen kullanıcılar bu ürünün gelişmiş modelini tercih edebilirler. Microsoft Sculpt Mobile Mouse, her ne kadar da Windows 8 için geliştirilmiş olsa da Windows RT, Mac 10.7 ve Android 3.2 ve üstü işletim sistemlerinde de rahatlıkla çalışabiliyor.

Teknik Özellikler

Teknolojisi: Microsoft Blue Track
Arabirim: USB 2.0, 2.4 GHz kablosuz
Tarama hızı: 1000 dpi
Güç ihtiyacı: 1 Adet AA pil
Boyut: 95 x 57 x 40 mm
Ağırlık: 65 gram

Tablet PC Satın Alma Rehberi 2014

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”