Microsoft Office 2021’in fiyatı belli oldu

Office 365 için

Resmen tanıtılmasına günler kalan, Office 2021’in resmi satış fiyatı da belli oldu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Microsoft Office 2021’in fiyatı ve yeni özellikleri belli oldu. Teknoloji dünyasının en çok tercih edilen ofis program paketi olan Microsoft Office‘nin yeni sürümü 2021, birkaç gün içerisinde resmen tanıtılacak. Yeni sürümde özellikle interaktif özelliklere yer veren Amerikalı teknoloji devi Microsoft, yeni Office sürümünde kullanıcıların aynı belge üzerinde ortak çalışma imkanlarının önceki sürümlere göre kat kat arttırıldığını belirtiyor.

Sadece teknik konularda yenilikler yapmakla yetinmeyen Microsoft, ayrıca yeni Office sürümünde uygulamanın görünümü ve tasarımı konusunda da ciddi güncellemeler yaptı. Daha renkli ve daha yumuşak köşeli simgelerle karşımıza çıkacak olan Microsoft Office 2021’in fiyatı da resmen açıklandı.

Microsoft Office 2021'in fiyatı ve yeni özellikleri belli oldu

Microsoft Office 2021’in fiyatı ve yeni özellikleri belli oldu

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre, 5 Ekim 2021 tarihinde resmen tanıtılarak satışa sunulacak olan yeni sürümün Home ve Student sürümleri 149,99 dolardan, Business sürümü ise 249,99 dolardan satışa çıkacak.

Her ne kadar bu iki paketin de Türkiye satış fiyatı ile alakalı henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, genel itibariyle dolar kuruyla paralel giden bir fiyatlama yapıldığını hatırlatalım. Yani bu yeni sürümlerin Türkiye’de yaklaşık ne kadarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağını merak ediyorsanız, günce fiyat kuruyla yukarıda verdiğimiz tutarları çarpmanız yeterli. Bununla birlikte yeni Office sürümünün Türkiye satış fiyatının birkaç gün içerisinde netleşeceğini ve bu nedenle de aslında çok fazla uğraşmanıza gerek olmadığını da hatırlatalım.

Türkiye LPG kullanımında lider!


Yorumlar kapatıldı.