Microsoft Kümülatif Güncelleştirmelerini yayınladı!

windows 10 update

Windows 10’a Bugün itibariyle yeni Kümülatif Güncelleştirmeler geldi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yeni Kümülatif Güncelleştirmelerin adı KB3124200. Bu güncelleştirme yeni BUILD sürümünde yaşanan sorunları da ortadan kaldırıyor.

Hatırlanacağı üzere bundan birkaç gün önce Microsoft, Windows 10’ları için yeni bir BUILD sunmuştu. Bu BUILD’in adı ise BUILD 10586.29.

Bu güncelleştirmenin en önemli özelliği ise Kasım ayında yayınlanan 3116900 KB adlı Kümülatif Güncelleştirmenin yaşadığı sorunları çözmesi.

windows 10 update

Yeni Güncelleştirme ile Windows 10 daha kararlı bir şekilde çalışıyor. Yeni Windows güncelleştirmesi birkaç gün içinde ISO dosyası olarak da sunulacak.

IT Uzmanları, Şirketlerdeki 100 adet Bilgisayara Lisanslı olarak Windows 10’u ISO olarak kurabilir. Diğer türlü Sistem Özellikleri ve Windows Update’e uğrayarak da Güncelleştirmeyi elle de kurabilirsiniz.

Güncelleştirmeleri Otomatiğe bağladıysanız zaten direkt olarak cihazınıza kurmuş da oluyorsunuz. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Gionee’den yeni bir Phablet geliyor: Gionee M5 Plus