Microsoft “iPhone Pro” benzetmesiyle Apple’a taş attı!

iphone pro benzetmesi

iPhone Pro nedir? Bazı okuyucularımız yeni bir iPhone modeli olduğunu düşünebilir ancak öyle değil. iPhone Pro, Microsoft’un SEO’su tarafından yapılan bir benzetme. Salesforce Dreamforce konferansındaki ilginç diyaloğun detayların haberimizde.

iphone-pro-benzetmesi

Microsoft’un CEO’su Satya Nadella, Salesforce Dreamforce isimli konferansta Apple’a bir gönderme yaptı. Geçtiğimiz hafta duyurulan iPad Pro modelinin lansmanında Apple ile birlikte sahne alan Microsoft çalışanları bizleri şaşırtmıştı. Microsoft çalışanları iPad Pro üzerinde sorunsuzca çalışan Microsoft uygulamalarını tanıtmıştı. Bunun üzerine Microsoft’un CEO’su Apple’a bir gönderme yaptı.

Söz konusu konferansta elinde tuttuğu iPhone’u iPhone Pro adlandıran Nadella, bunu içerisindeki uygulamalar sebebiyle söyledi. Outlook, Skype, Sway, Word , Excel ve PowerPoint gibi Microsoft uygulamalarının yüklü olduğu iPhone 6’yı iPhone Pro adlandıran Nadella, ancak bu uygulamalarla profesyonel kullanıcılar ve iş dünyası tarafından kullanılabileceğini ima etti. Ardından ise Outlook’un iOS uygulaması için “AppStore’da yer alan en iyi e-posta istemcisi” şeklinde konuştu. iPhone’un içerisinde gelen e-posta uygulamasının Outlook’tan kötü olduğunu vurguladı.

iPad mini 4’ün bataryası şaşırttı!