Microsoft GroupMe’yi duyurdu

group me

ABD’li Şirket Microsoft; yeni bir Uygulamayı Windows 10 için duyurdu. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Microsoft’un Windows 10 kullanıcıları için duyurduğu yeni uygulamanın ismi GroupMe. GroupMe oldukça kullanışlı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Uygulama kısaca şu şekilde çalışıyor: Windows Phone’unuza gelen mesajları, Windows 10 üzerinden düzenleyip tekrar gönderebiliyorsunuz.

Bilindiği üzere Teknolojinin Başkenti Cupertino’da yer alan Apple; geçen yılki Bilgisayar İşletim Sistemi OS X Yosemite’de, “HandOff” özelliğine yer vermişti.

“HandOff”: iPad ve iPhone’unuzu; MacBook ve iMac üzerinde kullanmanızı sağlıyordu. Böylelikle kullanıcılar; iMac’lerini ve MacBook’larını birer iPhone ve İpad gibi kullanıyordu.

Microsoft, Windows 10 ile beraber Windows Phone Kullanıcılarının, telefonlarını; Bilgisayar üzerinden kullanmalarına imkân sağlamıştı.

Ama Apple gibi mesajlarını düzenleyecek bir uygulamaya sahip değildi. Haberimizde anlattığımız gibi GroupMe bu mesajlaşma işini çözüyor.

group me

Arama işi hâlen eksik kalmış durumda. Windows 10’un bir diğer can sıkıcı sorunu ise: OS X Yosemite’de yer alan ve OS X El Capitanla da devam eden Entegre Sosyal Medya Hesap Ayarlarının, İşletim Sisteminde yer almaması.

OS X Yosemite’de ve El Capitan’da yer alan Doğal Sosyal Medya Hesap Ayalarına ve Bildirim Merkezine acilen Windows 10’da yer vermeli.

Zira hâlen bizlere göre Windows 10; rakibine oranla Ketçap ve Mayonezi eksik olan Patates Kızartmasına benziyor. Son olarak: Windows 7’de alan Dolby Ses ayarlarının hâlen Windows 10’da yer almaması ise hayal kırıklığı yaşamamıza neden oluyor.

Microsoft, Mac için Hyperlapse’ı duyurdu