Lumia 950 ve 950 XL’in yeni sorunu ortaya çıktı!

windows 10 phones

Microsoft’un yeni model Amiral Gemisi telefonları: Lumia 950 ve 950 XL’de öyle bir sorun ortaya çıktı ki. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Microsoft için işler hiç iyi gitmiyor. Yeni Windows Phone’larından oldukça umutlu olan Microsoft, yaşadığı sorunlarla umudunu kaybetme noktasına gelebilir.

Üstelik tek sorun bu da değil yılların Windows’u, yeni model 10 ile epey ağır bir hasar aldı. Vista bile Şirkete bu kadar zararı vermemişti.

Lumia 950 ve 950 XL’in Wi-Fi antenindeki arıza anlık İnternet Bağlantısının kopmasına neden oluyor. Bu sorunla ilgili olarak Microsof’un İnternet Sitesine şikâyetler yağdı.

windows 10 phones

Microsoft Yetkililerin konuyla ilgili yaptıkları açıklamalar ise oldukça ilginç. Yetkililer; sorunun cihazın Wi-Fi anteninde değil Windows 10’dan kaynaklandığını belirtiyor.

Aslında bu sorun Teknoloji Dünyasında bir ilk değil. Zira Apple’ın OS X Yosemite İşletim Sistemi de ilk 5 ay boyunca Kullanıcılarına Wi-Fi problemi yaşatmış.

5 ayın sonunda yayınlanan yeni bir Güncelleştirme ile bu sorun ortadan kalkmıştı. Yeni İşletim Sistemi OS X El Capitan’da daha henüz böyle bir sorun ortaya çıkmış değil. Bakalım, Microsoft’un yüzünü Windows Phone ne zaman güldürecek?

Samsung Galaxy Note 5 Winter Edition geliyor!