Microsoft 365 için Fidye Yazılım Kurtarma Özelliklerini Genişletiyor

Microsoft Office, Microsoft 365 ile değiştirilecek

Veeam, dünya çapında 18 milyona yakın Microsoft 365 kullanıcısını koruyan Veeam Backup for Microsoft 365’e Hizmet Olarak Yedekleme (BaaS) yeteneklerini ekliyor.

Veeam, of Backup-as-a-Service (BaaS) for Microsoft 365’in kolaylığını ve esnekliğini sunan Cirrus by Veeam ile müşterilerinin Microsoft365’i korumasını kolaylaştırıyor.

Veeam Backup for Microsoft365’in gücü ve güvenilirliğinin yanı sıra 18 milyona yakın Microsoft 365 kullanıcısını koruma altına alan köklü deneyimi sayesinde bu yeni BaaS yetenekleri,  Backup Storage desteğini de içererek Microsoft müşterilerine sektörün en popüler veri koruma ve fidye yazılım kurtarma özelliklerini sunacak.

Veeam geçtiğimiz günlerde Microsoft Ignite’ta  Backup Storage ile bu yeni entegrasyonun ön gösterimini yaptı. Canlı demoda büyük miktarda  365 verisini hızlı ve verimli bir şekilde geri yükleme potansiyeli vurgulanarak kurumların fidye yazılım saldırısı ya da diğer veri kaybı tehditlerinin ardından kesinti sürelerini en aza indirmeleri sağlandı.

Microsoft Office, Microsoft 365 ile değiştirilecek

Veeam Backup

Veeam Backup for Microsoft , 18 milyona yakın kullanıcıyı korumak için kullanılıyor. Bu benimseme, müşterilerin Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business ve Microsoft Teams gibi hizmetlerdeki kritik Microsoft verilerine sahip olma ve koruma konusundaki ortak sorumluluklarını yansıtıyor.

Kullanıcılar artık Veeam’i nasıl kullanacakları ve  nasıl yönetecekleri konusunda çeşitli seçenekler arasından seçim yapabiliyor:

  • Yeni Cirrus by Veeam:  Backup Storage bünyesindeki altyapıyı veya depolamayı yönetmek zorunda kalmadan basit ve sorunsuz bir SaaS deneyimi sunuyor.
  • Veeam Backup: Veri koruması için Veeam’in mevcut yazılım çözümlerini dağıtın ve altyapıyı yönetin.
  • Veeam Cloud & Service Provider (VCSP) iş ortağından bir yedekleme hizmeti: Sağlayıcının uzmanlık alanına özgü katma değerli hizmetlerle Veeam platformunun üzerine inşa edildi.

Starfield’ın Multiplayer Modu İptal Edildi