Micromax Canvas Xpress 4G’ye hazır olun!

micromax canvas xpress 4g

Hindistanlı Micromax’in yeni model telefonu Canvas Xpress 4G özellikleriyle dikkat çekiyor. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Micromax Canvas Xpress 4G şu özelliklerden oluşuyor: 1 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli işlemciye sahip MediaTek MT6735P yongaseti.

Mali-T720 Grafik İşlemcisi; MediaTek MT6735P yongasetine güç katıyor. 2 GB ana bellek telefon için yeterli görülmüş. 5 inçlik IPS LCD Panele sahip olan ekran; HD ya da yarı HD olarak bilinen: “1280×720” çözünürlüğüne sahip.

Telefonun ekranı Corning’in Gorilla Glass 3 camı ile kaplanmış. 16 GB dâhili depolama alanına sahip olan telefon micro SD kart girişine sahip. 32 GB depolama alanı için son sınır olarak belirlenmiş.

Cihazın arka kamerası 8 megapiksel. Bu kamera; OmniVision sensöre sahip ve üzerinde Oto Netleme özelliği ve LED Flaş yer alıyor. Arka kamera ise 2 megapiksel.

micromax canvas xpress 4g

Bataryanın gücü ise 2000 mAh. 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 ve GPS ile AGPS de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Cihaz; Android Lollipop 5.1 İşletim Sistemini kullanıyor. Telefon; 100 Dolar yaklaşık olarak 286 TL fiyat etiketine sahip. Micromax Canvas Xpress 4G ayrıca Flipkart özelliğini destekleyen Telefon Kılıfı ile satışa sunulacak.

Karasu Belediyesi mobil iletişimi kesti