Messenger Görüntülü Arama Özelliği Türkiye’ye Geldi

messenger

Geçtiğimiz Nisan ayından bazı ülkelerde kullanıma sunulan Facebook’un Messenger uygulamasının görüntülü arama özelliği şimdi tüm dünya da çalışıyor. Yani bugün itibariyle ülkemizde de kullanıma sunuldu. Tüm cihazlara geldi.
Messenger uygulaması yüklü olan kullanıcılara görüntülü arama özelliği bugün itibariyle geldi. Tüm dünya genelinde kullanıma sunulan özellik ile Facebook çıtayı giderek artırıyor.Oldukça kullanışlı olan görüntülü arama özelliği ile arkadaşlarınızla yüzyüze görüşebilirsiniz.

Şirketin gözü yükseklerde. Anlaşılan o ki WhatsApp’a yakın olmayı amaçlıyor.Eskiden uygulama ile birlikte çalışan Messenger bir süre önce uygulamadan ayrı olarak sunulmaya başlanmıştı.Şirket Messenger‘ı ayrı bir uygulamayla sunduktan sonra her geçen gün de farklı yeniliklerle kullanıcıların karşısına çıkmaya başladı. Kısa bir süre önce de Messenger‘a sesli arama özelliği gelmişti akabinde de görüntülü görüşme geldi.

Görüntülü arama özelliğini kullanmak isterseniz Messenger da konuşmak istediğiniz kişinin penceresini açıp sağ üstte yer alan kamera bölümüne tıklamanız yeterli olur.

Microsoft BlackBerry’i Satın Almak İstiyor