Mermiye Kafa Atan Telefon: iPhone 6

mermiye kafa atan telefon iphone6

Akıllı telefon modelleri günümüzde oldukça popüler hale gelirken Apple ve Samsung gibi birçok firmanın Dünya genelinde sunduğu modeller milyonlarca satış rakamına ulaşarak Şirketlerin Milyar Dolarlar kazanmasını sağlıyor.

Apple’ın iPhone modelleri Türkiye başta olmak üzere Dünya genelinde büyük ilgi görürken yüksek fiyatlar bile Milyonlarca satılmasına engel olmuyor.

mermiye-kafa-atan-telefon-iphone6

Firma son olarak iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerini geçen yıl Eylül ayı ile duyurmuş ve satışa sunmuştu. Şu anda ise büyük merakla firmanın yeni nesil modelleri beklenirken, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus adı ile geleceği iddia edilen cihazlar; yeni nesil, daha hızlı LTE modem, yeni NFC yongası, Full HD ve Quad HD çözünürlükte ekranlar, Apple A9 yeni yonga seti, 2 GB ana belleği, 12 MP arka kamera, yeni iOS 9 işletim sistemi gibi özelliklere sahip olacak.

iPhone akıllı telefon modelleri için şimdiye kadar farklı kaynaklardan birçok inceleme ve dayanıklılık testi videoları gelirken oldukça farklı videolar da karşımıza gelmekte.

Şimdiye kadar birçok kez yeni sunulan akıllı telefon ya da tabletlerin çeşitli silahlarla dayanıklılık testine sokulduğu videoları sizlere sunmuştuk.

Şimdi de yeni bir video da bu kez birçok iPhone modeli tek bir mermiye karşı koyuyor. Amaç AK-47 mermisinin kaç iPhone akıllı telefon ile durdurulabileceği olurken siz de sonucu merak ediyorsanız yayınlanan videoyu seyretmekte fayda var.

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge için Tasarlanan Swarovski Kılıflar Türkiye’de