Merakla beklenen Vivo X21 UD satışa sunuldu!

vivo

Son dönemde yaptığı atılımlarla adından söz ettiren Vivo, bir süredir merakla beklenen yeni modelini satışa sundu. Hali hazırda global pazardan en fazla telefon satan 5 firmadan biri konumunda bulunan Vivo, bu başarısını büyük oran Çin pazarına borçlu. Gelecekte de sadece Çin pazarına bağımlı kalmak istemeyen Vivo, global pazarda daha fazla müşteriye erişebilmek için önemli adımlar attı. Önümüzdeki iki Dünya Kupası organizasyonunun ana sponsorlarından biri olan Vivo, Qualcomm’la imzaladığı anlaşmayla da gündeme gelmişti. Çinli üreticinin, Qualcomm’dan satın aldığı ekran altı parmak izi okuyucusu teknolojisi ile geliştirdiği ilk model olan Vivo X21 UD sonunda satışa sunuldu.

Vivo X21 UD, yoğun ilgiyle karşılandı

Parmak izi okuyucusunun ekranın altına yerleştirildiği ilk model olan Vivo X21 UD, geçtiğimiz gün Çin’de satışa sunuldu. Vivo’nun 572 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunduğu cihaz, müşterilerden yoğun talep gördü.

Vivo X21 UD, teknik özellikleri baz alındığında orta segmente hitap eden bir model. Gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 660 yonga setinden alan cihaz 6GB RAM’e sahip. 128GB dahili depolama alanına sahip olan Vivo X21 UD’nin arka tarafında 12MP + 5MP’lik çift ana kamera modülü bulunuyor. Kutudan ilk çıktığında FunTouch 4.0 destekli Android 8.1 ile çalışan cihazın bataryası ise 3200 mAh.

Vivo’nun teknolojik açıdan eşsiz olan modelini, Çin dışındaki pazarlarda ne zaman satışa sunacağı ise henüz netleşmiş değil.

Xperia XZ1 Compact fiyatı düşmeye devam ediyor

vivo x21 ud 1