Meizu Pro 5 ne zaman satışa sunulacak?

meizu mx pro 5

Çinli telefon üreticisi Meizu’nun yeni model amiral gemisi Meizu Pro 5 olacak.

Cihazın özelliklerini önce sıralayalım sonra çıkış tarihine geçelim. Meizu Pro 5’te şu özellikler olacak: 64 bit destekli 2.2 GHz hızında bir işlemciye sahip octa-core MediaTek Helio X10 yongaseti, PowerVR G6200 grafik işlemcisi, 3 GB ana bellek.

32 GB dâhili depolama alanına sahip telefonun depolama alanı micro-SD kart girişi ile arttırılabiliyor. Sony IMX220 Exmor cihazın kamera işlemcisi.

Arka kamera 20.7 f 2.0 diyafram değerinde. Telefonun ekran ölçüleri 5.5 inç ölçülerinde ve çözünürlük olarak Full HD Super Amoled; “1920×1080”i kullanıyor.

Flyme OS 4.5 işletim sistemi Android Lollipop 5.0 tabanlı ve son olarak telefonun bataryası 3150 mAh olacak. Telefon 420 Dolar yaklaşık 1266 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

meizu mx pro 5

Cihaz ilk etapta 12 Ekim tarihinde İngiltere’ye ulaşacaktı; lakin tarih 18 Ekim’e kaydı. Meizu MX5 üst seviye amiral gemisi bir telefon olarak kullanıcılarla buluşacak.

İlk başlarda sadece Hindistan’da satışa sunulacağı söylenen telefonun hangi Ülkelerde satışa sunulacağı hakkında bilgi sahibi değildik; lakin cihaz tüm Dünya’da satışa sunulacak.

Satışa sunulacağı Ülkelerle ilgili bilgiler de bugün itibariyle gelmiş durumda. Meizu MX5 ön siparişte ve telefonları Amazon UK üzerinden de satın alabileceksiniz.

Telefon renk seçenekleri olarak Gümüş ve Gri renklerle geliyor. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

ABD’de okullarda zorunlu yazılım dersi