Meizu 16’nın etkinliği için davetiyeler gönderildi

Meizu16invite

Üst düzey Meizu 16 ailesi beklediğimizden erken geliyor! Modellerin lansmanı için davetiyeler Çinli şirket tarafından resmen gönderildi.

Meizu 16 ailesi 30 Temmuz’da geliyor

8 Ağustos’ta tanıtılması beklenen Meizu 16 ve 16 Plus için resmi tarih belli oldu. Gönderilen basın davetiyelerine göre 30 Temmuz‘da gelecek olan modeller, üst düzey özellikleriyle iddialı olacak. Ayrıca 8 Ağustos’un lansman yerine satış başlangıç tarihi olabileceği söyleniyor.

Davetiyelerde Head&Shoulders şampuanının görüntüsü de dikkat çekiyor. Firma lansmana sponsor olabilir veya başka bir ortaklık yürütülüyor olabilir.

Öte yandan Çinli firma yaptığı bu duyuruyla birlikte başka bir ipucu vermedi veya bir özelliği söylemedi. Dolayısıyla elimizdeki -kısıtlı- verilerle yetinmek durumundayız.

Peki bunlara göre neler bizi karşılıyor? İlk olarak ekran boyutları; 16 ve 16 Plus sırasıyla 6 inç ve 6.5 inçlik ekrana sahip olabilir. Bu ekranlar Full HD+ ve Quad HD+ olarak sıralanacak. Ayrıca bu doğrultuda pil kapasitesi arasında da önemli fark bekleyebiliriz. Yongaseti de ikilinin arasında önemli farklardan. Ana versiyon Snapdragon 710’la gelirken, Plus versiyon Snapdragon 845’le gelebilir.

Android P Beta 4 yayınlandı!