Meizu 16 Plus için yeni görseller sızdırıldı

meizu 16 plus

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Meizu, üst segmente hitap eden yeni modelini tanıtmak için gün sayıyor. İşte Meizu 16 Plus için sızdırılan yeni görseller.

Son dönemde akıllı telefon sektöründeki rekabet üst düzeye ulaşmış gibi görünüyor. Benzer teknik özelliklere sahip modeller, kullanıcıların seçim yaparken hayli zorlanmasına neden oluyorlar. Dahası üst segmentteki pek çok modelin benzer tasarım hatlarına sahip olması, tercih işini bir tık daha zora sokuyor. Bu gibi durumlarda ister istemez fiyat literatürü devreye giriyor.

Genel itibariyle baktığımızda, Çin kökenli firmalar tarafından üretilen üst segment modellerin 600 dolar civarında etiketlendiğini görüyoruz. Nitekim Meizu da bu firmalardan birisi.

Üstün özelliklere sahip Meizu 16 Plus geliyor

Önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi modeli Meizu 16 Plus ile teknoloji severlerin karşısına çıkacak olan Çinli üretici, son hazırlıklarını da tamamlamış durumda.

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Note 9’dan 1 gün önce yani 8 Ağustos’ta tanıtılacak olan Meizu 16 Plus için 2 yeni görsel daha sızdırıldı. Sızdırılan bu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2018 07 23 13.36.51

Görsellerden de anlaşılabileceği üzere, Meizu’nun  yeni amiral gemisi modeli ekran altı parmak izi okuyucusu ile gelecek. Bu teknolojinin de son günlerde hayli popüler olduğu belirtmemiz gerekiyor. Zira artık yeni çıkan pek çok amiral gemisi modeli bu ya da buna benzer bir teknoloji ile donatılmış oluyor.

Bu arada Meizu’nun yeni amiral gemisi modelinin 600 doların altında fiyatlandırılacağını da belirtelim.

Meizu 16 özellikleri kesinleşti