Media-Saturn Grubu’nun, 1000’inci Mağaza Gururu

MM 1000.magaza

Media Markt Türkiye’nin bağlı olduğu; Avrupa’nın bir numaralı elektronik market zinciri Media-Saturn Grubu, 1000’inci mağazasını Almanya’da hizmete açtı.  Media-Saturn Grubu,  2014 yılı rakamlarına göre 21 milyar Euro net cirosu ve 65 bine yakın çalışanıyla 15 Avrupa ülkesinde faaliyet gösteriyor. Media Markt’ın Türkiye’de 41 mağazası ve 2500’in üzerinde çalışanı bulunuyor.

MediaMarkt Leinfelden Echterdingen

Media-Saturn, 1000’inci mağazasının açılışıyla, büyümesini kesintisiz sürdürerek başarı öyküsüne yeni bir kilometre taşı daha ekledi.  Kendini iki yılı aşkın süredir “360°” perakende firması olarak konumlayan Media- Saturn, internetin ve geleneksel satış kanallarının avantajlarını entegre ederek, müşterilerin faydası doğrultusunda çıtayı yükselten farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

MM+1000.magaza+acilis

Satış noktalarının dijitalleşmesi, Media-Saturn’ün bu konuda da Avrupa’nın bir numarası olma stratejisinin önemli bir parçası.  Dijitalleşme, mağaza içi elektronik etiketler, mağaza çalışanları için tablet, müşteriler için ücretsiz wi-fi ve ek fırsatlar sunan online terminal kullanımlarını kapsıyor.

PayPal dolandırıcıları Türkiye’den çıktı