Mavi iPhone 7’den yeni fotoğraf geldi!

mavi iphone 7

Apple iPhone 7 bu yıla teknik özellikleri haricinde renkleriyle de dikkat çekecek. Mavi iPhone 7 iddiaları bu sefer fotoğraf ile karşımızda.

Bu akşam Apple, iPhone 7 modelini resmi olarak duyuracak. Cihazın teknik özellikleri büyük ölçüde belli diyebiliriz. Ancak tasarımsal bir fark merakla bekleniyor. Son günlerde ortaya çıkan “mavi iPhone” iddiaları tekrar gündemde.

Mavi iPhone 7 gerçek mi?

Geçtiğimiz hafta ve dün ortaya çıkan görselleri Apple’ın mavi renk seçeneği sunacağı yönünde. Mavi haricinde parlak siyah bir renk seçeneği de söz konusu. Geçtiğimiz yıl rose-altın renk seçeneği sunmaya başlayan Apple bu yıl paletine iki yeni renk ekleyebilir.

Eğer bu iddialar doğruysa Apple iPhone 7 modeli toplamda 6 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak. Bunlar siyah, beyaz, altın sarısı, rose-altın, parlak siyah ve mavi olacak.

İngiltere’de ortaya çıkan yeni mavi iPhone 7 fotoğrafını haberimizde görebilirsiniz. Tasarımsal anlamda önceki iPhone 7 fotoğraflarından bir fark yok gibi duruyor. Ancak tabii ki bunun bir maket olma ihtimali de mevcut.

Fotoğrafı paylaşıp yorumu size bırakalım. Sizce Apple, mavi renk seçeneğini kullanıcıların beğenisine sunacak mı? Yorumlarınızı bekliyoruz. İlgili görseli aşağıda bulabilirsiniz.

mavi-iphone-7

Blog’unuzun Başarısız Olmasının 10 Sebebi