Mavi Galaxy S7 Edge Satışa Çıkıyor!

galaxy s7 edge blue coral

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S7 Edge yeni bir modeliyle daha satışa çıkıyor. Yeni model oldukça şık görünüyor.

Note 7 ile büyük bir skandal yaşayan ancak devasa gücü ile bu skandalın altından kalkmayı başaran Samsung Note 7 iptal edildiği için S7 ve S7 Edge modellerine yönelmeye başladı. Farklı renk seçeneklerini ilk günden beri sunan Güney Koreli üretici bu  kez yeni bir rengi satışa sunuyor. Sadece Samsung Galaxy S7 Edge modeli için gelecek olan mavi renk klasik S7 modeli için gelmeyecek.

Blue Coral adını taşıyan renk için üretim bandında özelleştirme yapıldı ve üretimler resmen başladı. Daha öncesinde sızıntı şekinde olan haberlerin doğrulanmasını ise Samsung değil üretim bandı yaptı! Üretim bandından sızan görüntü ile gerçekliğği kesinleşen mavi rengin Verizon operatörüne özel olacağı düşünülüyordu. Bu düşüncenin nedeni ise üretim bandından sızan görüntülerdeki arka kapaklarda Verizon’un logosunun bulunması.

samsung galaxy s7 edge blue coral mavi

Ancak Güney Kore’den gelen haberler mavi renkli S7 Edge’in sadece kısa süre önce Yahoo’yu satın alan Amerikan Verizon operatörüne özel olmayacağını gösterdi. Blue Coral adındaki renk seçeneği 5 Kasım’da Singapur’da satışa çıkacak. Ürünün satış fiyatı ise hayli yüksek. Tam 800 dolara satılacak olan cihazın Singapurdan sonta dünya pazarına da açılması bekleniyor.

Mavi Samsung Galaxy S7 Edge Türkiye’ye gelecek mi?

5 Kasım tarihinde Singapur’da satışa çıkacak olan cihazın dünya çapında ne zaman satışa çıkacağı ve ülkemize gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Drone ile Pokemon GO Oynadılar!