Lumia 950 ve 950 XL harika bir başlangıç yaptı

Microsoft yayınladığı açıklamayla Lumia 950 ve Lumia 950 XL’in bazı satıcılar tarafından satıştan kaldırılmasının sebebinin, telefonun gördüğü yoğun ilgiden kaynaklandığını duyurdu.

Windows 10 Mobile’le piyasaya sürülen Lumia 950 ve Lumia 950 XL‘in yoğun ilgiyle karşılanması bekleniyordu ama telefonların satışları beklenenden iyi gidiyor. Öyle ki yeni telefonlarına gelen yoğun talep Microsoft’u bile şaşırtmayı başarmış durumda. Son günlerde birçok alışveriş sitesi ve satıcı telefonla ilgili sorunlardan dolayı telefonun satışını durdurdu. Bu sorun hakkında pek bilgi verilmemiş olsa da, yeni gelen haberler Microsoft’un yoğun talebe ayak uydurmakta sıkıntı çektiğini gösteriyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yayınlayan Microsoft, Lumia 950 ve Lumia 950 XL’de donanımsal veya yazılımsal bir sorun olmadığını, bazı satıcılarının telefonun satışına durdurmasana telefonun beklenenden daha hızlı satılmasının neden olduğunu açıkladı. Bu yoğun talep yüzünden stokların boşaldığını açıklayan Microsoft, Windows 10 Mobile’ın şimdiden 200 milyondan fazla cihaza ulaştığını duyurdu. Özellikle Lumia 950 XL şimdiden birçok satıcıda tükenmiş durumda. Ancak her iki model için de satışların bu ay sonundan itibaren yeniden başlaması bekleniyor.

Oyun Oynayanların Beyni Farklı Çalışıyor