Lonely Planet ile bambaşka bir seyahat deneyimine hazır olun

Lonely Planet

Lonely Planet Samsung Gear S3’e özel olarak hazırlanmış seyahat uygulaması tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Samsung Electronics ve Lonely Planet , seyahat severlere daha zengin ve keyifli bir seyahat deneyimi yaşatmak amacıyla işbirliği yapacaklarını duyurdu. Bu işbirliğinin ilk ürünü olarak, Samsung Gear S3’e özel olarak hazırlanmış Lonely Planet seyahat uygulaması tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Samsung ile Lonely Planet işbirliği, Samsung Gear S3’ün yenilikçi özellikleri ve Lonely Planet’in rehberlik birikimini bir araya getirerek bir dizi seyahat çözümü ortaya çıkarmayı amaçlıyor.  Bu yenilikçi seyahat çözümlerine ilave olarak, Lonely Planet, “Gezide En İyisi” (Best In Travel) isimli kampanyasında kullanılacak etkileyici içerikleri oluşturmak üzere Samsung Galaxy S7 ve Gear 360’ı kullanacağını duyurdu.

Samsung Electronics Mobil İletişim Birimi Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı Hee-Sun Kim, “Gear S3 kullanıcıları, Lonely Planet’in uzmanları tarafından belirlenen gezi ipuçları ve konuma dayalı tavsiyeler sayesinde, eskisine kıyasla daha zengin bir seyahat deneyimi yaşayacaklar” dedi.

lonely-planet-2

Samsung Gear S3’ün seyahatseverlerin hayatını kolaylaştıran özellikleri

Samsung Gear S3’ü seyahatseverler için en uygun akıllı saat yapan birçok özellik bulunuyor.  IP68 standartlarında su ve tozdan etkilenmeme özelliği, MIL-STD-810G standartlarında* dayanıklılık sunması, dahili GPS, altimetre/barometre ve hız ölçer sensörleri bunlardan sadece bazıları. Samsung Gear S3, bu özellikleri sayesinde kullanıcıların yükseklik ve atmosfer basıncından hava durumundaki ani değişikliklere, seyahat mesafesine ve hızına kadar kaliteli seyahat deneyimini etkileyen birçok faktörü takip etmesini sağlıyor.

Samsung Gear S3 için tasarlanmış Lonely Planet akıllı saat uygulaması, Lonely Planet’ın “Guides” isimli mobil uygulamasıyla uyumlu bir şekilde çalışacak. Bu uygulama sayesinde seyahatseverler, Lonely Planet’in dünya çapında 50’den fazla şehri kapsayan ödüllü içeriğine kolaylıkla ulaşabilecek ve ilgi duydukları varış noktalarını işaretleyebilecek, yol tarifleri alabilecek.

Lonely Planet ekibi, ayrıca Samsung Gear S3 için gezi temalı dört özel saat yüzü tasarladı. Bu saat arayüzlerine destinasyon detayları, hava durumu bilgileri ve dünya saati gibi özellikleri ekledi. Kullanıcılar, bu özel temalı saat arayüzlerini Samsung Galaxy Apps’ten indirebilecekler.

Samsung Gear S3 Lonely Planet uygulamasına erişim ise Aralık ayı içinde başlayacak.

2017 tüketici trendleri : Yapay zekâ ve sanal gerçeklik