Logitech Z607 5.1 ses sistemi: Kolay kullanım, kaliteli ses!

maxresdefault 3

#İŞBİRLİĞİ

Pek çok farklı alanda hazırladığı ürünlerle milyonlarca teknoloji severin beğenisini kazanan Logitech, bu kez de bir ses sistemiyle karşımızda. Logitech Z607 5.1 ses sistemi, kolay kurulum ve kullanımının yanında aynı zamanda başarılı bir ses kalitesine sahip. İşte ürün hakkında detaylar ve deneyimlerimiz…

Logitech Z607 5.1 ses sistemi: Kolay kullanım, kaliteli ses!

Pek çok farklı alanda hazırladığı ürünlerle milyonlarca teknoloji severin beğenisini kazanan Logitech, bu kez de bir ses sistemiyle karşımızda. Logitech Z607 5.1 ses sistemi, kolay kurulum ve kullanımının yanında aynı zamanda başarılı bir ses kalitesine sahip.

Ürünü evinizde ya da ofisinizde kolaylıkla kurduktan sonra ister subwoofer’ın üzerinde yer alan panelden, isterseniz de uzaktan kumandası aracılığıyla kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Kumandası oldukça ufak boyutlarda, tek elde rahatlıkla tutulabiliyor ve dışa doğru kabartmalı yumuşak tuşları aracılığıyla keyifli bir kullanım sunuyor.

Logitech Z607’yi 2.1 ve 5.1 olmak üzere iki farklı modda çalıştırabiliyorsunuz ve ürün, hem oyunlar hem filmler hem de müzikleriniz için iyi çözümler sunuyor.

Cihazın en güzel taraflarından bir tanesini de pek çok farklı kaynaktan yararlanabiliyor olması olarak gösterebiliriz. Ürün, Bluetooth 4.2 kablosuz bağlantı teknolojisi sayesinde 15 metre mesafeye kadar kablosuz olarak veri alabiliyor. Yani isterseniz tablet ya da telefonunuzu bağlayarak müzik arşivinizi dinleyebilir ya da mobil oyunlar oynarken bu hoparlörler yardımıyla daha kaliteli seslere kavuşabilirsiniz.

Logitech Z607 5.1 ses sistemi: Kolay kullanım, kaliteli ses!

Bitmedi, subwoofer’ın yanında USB ve SD kart girişleri de bulunuyor. Yani ses dosyalarınızı buradan da hoparlöre ulaştırabilirsiniz. İster PC’nizle kullanın, isterseniz de televizyonunuza bağlayın. Pek çok seçeneğiniz var.

Logitech Z607’nin iyi bir ses kalitesi var. Bass’lar ve tizleri iyi şekilde alabiliyor, vokalleri de temiz duyabiliyorsunuz. Oyun oynarken seslerin tam olarak nereden geldiğini daha iyi anlayabiliyorsunuz. Filmler tarafında da her şey gayet net. Tabii ki bu ürünü çok üst seviye ses sistemleriyle karşılaştırmamak gerekiyor. Zira Logitech, burada kullanıcılara “kolay kullanım, iyi ses kalitesi ve uygun fiyat” faktörlerini bir arada sunmayı hedefliyor. Tabii şunu da unutmamak gerekli. İyi bir ses akışı için cihazların konumlandırıldığı noktalar ve “sabit” olmaları da önemli.

Ürünü öncelikle Doom 3 oynarken, ofiste tek başımayken deneyimledim. Doom 3, oldukça kaliteli işitsel detaylara sahip, gerilimli atmosferin üst seviyede olduğu, dolayısıyla da işitsel detayların önemli olduğu bir oyun. Kimi zaman uzaklardan gelen bir çığlık sesi, kimi zaman köşe başındaki bir tıkırtı, kimi zaman ise silahınızdan çıkan mermilerin bağırışları… Gerçekten oyunlar için Z607’nin etkileyici bir tamamlayıcı unsur olduğunu söyleyebiliriz.

Sonrasında, Blu-Ray olarak satın aldığım Guns N’ Roses konserinden seçme şarkılar açtım. Tabii ki gerçek bir konser atmosferi gibi olmuyor, ama gerek seyircilerin şarkılara katılımları, gerek enstrümantal detaylar, gerekse de vokal detayları çok etkileyiciydi. Bunda tabii şahsen Guns N’ Roses’ı çok seviyor olmamın da payı büyük.

Ve finalde de film keyfi! Tüm zamanlarda en sevdiğim yabancı film olan Terminator 2’nin restore edilmiş ve 3D olarak düzenlenmiş yeni versiyonu günümüze yakın bir zamanda bizlerle buluşmuştu. Sinemada izledikten sonraki en etkileyici deneyimi de Logitech Z607 ile yaşadım diyebilirim. Gerek Schwarzenegger’ın o hükmeden tavırlardaki sesi, gerek silah ve patlama sesleri, gerekse de Brad Fiedel’ın hazırladığı müziklerle yine çok keyifli saatler yaşadım.

Kısacası Logitech, gerçekten kullanımı kolay, iyi ses kalitesi sunan bir ürünle karşımızda duruyor. Logitech Z607, ülkemizde 920 TL satış fiyatı etiketiyle bulunabiliyor.

Logitech Z607 özellikler:

Toplam Watt (RMS): 160 W Maksimum Güç/80 W RMS

Subwoofer: 25 W (RMS)

Uydular: 55 W RMS (toplam)

Bluetooth 4.2: 1

RCA’dan RCA’ya kablolar: 3

3,5 mm RCA kablo: 1

SD kart okuyucu: 1
– 32 GB SDHC kartlara kadar destekler
– Desteklediği ses dosyası biçimleri: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC

USB bağlantı noktası: 1
– FAT16 veya FAT32 biçimlendirmeli 32 GB USB sürücülere kadar destekler
– Desteklediği ses dosyası biçimleri: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC

FM radyo: var

Uzaktan kumanda: 1

Kablo Uzunluğu:

Arka uydu kablosundan Subwoofer’a: 6,2 m

Ön uydu kablosundan Subwoofer’a: 2,2 m

Merkez kanal kablosundan Subwoofer’a: 2,2 m

Subwoofer’dan güçlü kablosu: 1,4 m

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

ESET yeni ürünlerini tanıttı! Artık sadece antivirus yeterli değil!