LinkedIn’in kaç kullanıcısı var?

6fa4fa1fe30248d5b8d6828dd194858e

Profesyoneller için iş ağı niteliğindeki LinkedIn’in kaç kullanıcısı var? En çok bağlantı kurulan ülkeler kimler? Firmanın açıklaması haberimizde.

Microsoft’un bünyesine kattığı profesyoneller için iş ağı LinkedIn, büyümeyi sürdürüyor. Platform bugün yaptığı açıklamada kullanıcı sayısını ve diğer detaylarını açıkladı. Bakalım LinkedIn’in kaç kullanıcısı var?

LinkedIn yaptığı açıklama ile 200‘den fazla ülkeden 500 milyon kullanıcısının olduğunu belirtti. Platformda 10 milyondan fazla iş, 9 milyondan fazla firma ve haftalık 100.000‘in üzerinden yayınlanan makale bulunuyor.

Platfromda en çok bağlantı kurulan ilk 5 ülke ise Birleşik Arap Emirlikleri, Hollanda, Singapur, Birleşik Kırallık ve Danimarka şeklinde sıralanıyor. Aynı şekilde en çok bağlantı kurulan 5 şehir ise Londra, Amsterdam, San Francisco, Cakarta ve Milan olarak sıralanmış.

LinkedIn topluluğunda her bir bağlantı, kullanıcıların tanıtılabileceği 400 kişiyi ve 100 yeni şirketi temsil ediyor. Bu da bir kişi ile bağlantı kuran kullanıcı için 500‘ü bulan iş bağlantısı demek. Ayrıca söz konusu internet olduğunda hemen hemen her listenin başında yer alan, Fransa’da düzenlenen Euro 2016‘da katıldığı her ankette Eyfel Kulesi’ni kırmızı renklere boyayan Türkiye, iş profesyonel kısma gelince LinkedIn’de ilk 5’te yer almıyor.

Casio Pro Trek satışa sunuldu