Linkedin Türkiye’de Rekor Kırdı!

Linkedin Türkiye’de Rekor Kırdı!

Dünya genelinde 300 milyon kullanıcı sayısını bundan tam bir yıl önce geride bırakan Linkedin’in en hızlı büyüdüğü ülke ise Türkiye.

Publik’in; LinkedIn Türkiye kullanıcı istatistiklerine göre profesyonel ağın Türkiye’deki kullanıcı sayısı 4 milyon 300 binmiş. Türkiye’deki profesyonellerin Linkedin’de pozisyonlara göre dağılımını da inceleyen Publik verilerine göre Türk girişimciler Linkedin’i en yaygın olarak kullanan ilk beş grup arasında yer alıyor.

Zira Linkedin’in Türk kullanıcıları arasında satış pozisyonu yüzde 14 ile ilk sırada, onu yüzde 11 ile mühendislik izliyor, girişimcilikse yüzde 6 ile beşinci sırada.

Linkedin Türkiye’de Rekor Kırdı!
Linkedin Türkiye’de Rekor Kırdı!

Türkiye’deki Linkedin kullanıcılarını üstlendikleri görevlere göre de analiz eden Publik, 4 milyon 300 bin kullanıcının 500 bininin karar verici profesyoneller olduğunu söylüyor.

Linkedin gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Büyüyen Linkedin de yeni iş imkânları yeni iş arkadaşları anlamına geliyor.

Siz de Linkedin’e girerek İş Dünyası ortamına giriş yapabilirsiniz. Üye olduktan sonra İş İlanlarına girerek yeni kariyer hayatınıza hızlıca giriş yapabilirsiniz.

Gelecek Vadeden DJ’ler Için Philips SHL3265