Line Kullanıcıları Tehlikede!

Linekullanıcılarıtehlikede

Dünya çapında tam 430 milyon kullanıcısının bulunduğu popüler mesajlaşma uygulaması Line kullanıcıları tehlikede olabilir.

App Store ve Google Play Store‘da yerini alan Line uygulamasının dünya çapında tam 430 milyon kullanıcısı bulunmakta. Line‘a gelen kullanıcı hesaplarına yetkisiz giriş şikayeti üzerine Tokyo polis müfettişleri hemen kolları sıvadı.Kolları sıvayan Tokyo polisleri ise gelen şikayetleri yüzlerce olduğunu açıkladı ve Line yetkililerine seslendi.Uygulama da kurban giden kullanıcıları ve Line yetkililerini bir araya getiren Tokyo Polis teşkilatı ise son 1 ayda 300’den fazla şikayet aldığını dile getirdi.

Line

Alınan bilgilere göre ise Line uygulaması üzerinden kullanıcıların arkadaşlarıyla aralarında para alışverişi olduğunu,kullanıcıların insanlardan para teklifi talep ettiği söylendi. Line yetkilileri de bu durum karşısında tam 430 milyon kullanıcının da şifrelerini değiştirmesi gerektiğini belirtti ve kullanıcılar için uyarı mesajları yolladı.Line uygulaması yetkilileri bu durumun kendilerinden kaynaklanmadığını başka online servislerin başlarının altından çıktığını dile getirdi.

 

Türklerden Yeni iOS Oyunu!