LG V30, ses performansıyla da büyüleyecek

lg v30 3

Güney Koreli LG, yeni telefon modeli LG V30 için teaser videolar yayınlamayı sürdürüyor. Bu kez de konumuz “etkileyici ses performansı.”

Son günlerde Samsung Galaxy Note 8 dillerden düşmüyor, ama yakın zamanda LG’nin yeni modelinden sıklıkla söz edilebilir. LG V30 için yeni bir teaser video yayınlandı ve ürünün işitsel performansının da üst seviyede olacağı belirtiliyor. Daha önce gelen söylenti bilgilerde de LG’nin bu modelinde yüksek kaliteli ses ürünleri hazırlayan Danimarkalı Bang & Olufsen şirketiyle ortak çalışmalar yürüteceğinden bahsedilmişti. Zaten V20’de de ortak çalışmaları olmuştu.

V30’da büyük ihtimalle stereo hoparlörler ve yüksek çözünürlüklü bir medya oynatıcısı yer alacak. Zaten baktığımızda son yıllarda birçok üreticinin işitsel tarafa da daha fazla önem verdiğine tanıklık ediyoruz.

Ürün hakkında kesin olmayan diğer detaylara gelecek olursak, V10 ve V20’nin aksine V30’da biri ana, diğeri de yardımcı minik olmak üzere çift ekranın olması beklenmiyor. Bunun yerine Gorilla Glass 5 destekli, OLED teknolojisiyle süslü 6 inç değerdeki ekranda birçok işlemin rahatlıkla yapılması mümkün.

LG V30’un 31 Ağustos itibarıyla resmen tanıtılması bekleniyor.

Samsung Gear S4 akıllı saat (Gear Sport) hakkında bilgiler