LG Q9 özellikleri belli oldu! İşte LG Q9 özellikleri!

LG Q9 özellikleri

LG, orta segmenti hedef almak için karşımıza çok yakında LG Q9 modeli ile çıkacak. Bugün ise LG Q9 özellikleri belli oldu. LG Q9 özellikleri ile segmentinin sınırlarını zorlayacak gibi görünüyor.

Üst segment Android telefon pazarında LG G7 ThinQ ile boy gösteren Güney Koreli teknoloji üreticisi, yeni modelleri ile orta segmentte de söz sahibi olmak için kolları sıvamış durumda. LG şimdi de LG Q9 adını verdiği yeni telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Bugün ise LG Q9 daha tanıtılmadan tüm özellikleri belli oldu.

LG Q9 özellikleri nasıl?

LG Q9, gücünü Qualcomm’un orta segment için yeni geliştirmiş olduğu Snapdragon 660 yonga setinden alacak. 4 GB RAM ile gelecek olan telefonun, 32 GB ve 64 GB’lık sürümleri bulunacak. Her iki sürümde de microSD kart desteği yer alacak.

Kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkacak olan LG Q9, 3.550 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek. Snapdragon 660 yonga setinin çift kamera kurulumuna izin verdiğini düşünürsek, LG bu modelinde çift arka kameraya yer verebilir. Ancak bu kameralar, fiyatı uygun tutmak için yüksek Megapiksel değerine sahip olmayabilir.

LG Q9 özellikleri

Dell XPS 13 dizüstü bilgisayar ön inceleme – #IFA2018

LG’nin orta segmentteki rakipleri ile baş edebilmesi için OLED ekrana yer vereceği düşünülüyor. Bu ekranın son dönemim modası olan çentikli yapıda olması bekleniyor.