LG Q8 Satışa Çıktı

lg q8

Temmuz ayında resmen tanıtılan LG Q8 sonunda satışa çıktı. LG telefonu ilk olarak kendi memleketi Güney Kore’de satışa çıkardı. Telefon yakında diğer ülkelerde de çıkacak.

Hatırlayacağınız gibi LG merakla beklenen yeni telefonu Q8’i temmuz ayında resmen tanıttı. Bir aylık bekleyişin ardından LG nihayet beklenen hamleyi yaptı ve telefonu satışa çıkardı. 5.2 inçlik ekranı ile LG V20’nin daha ufak versiyonu olarak kabul edilen LG Q8, bugün satışa çıktı.

LG yeni telefonunu ilk olarak memleketi Güney Kore’de satışa sundu. Q8 Güney Kore’de 545 dolara raflardaki yerini aldı. Ancak diğer bölgelerde telefonun fiyatı farklılık gösterebilir. Q8’i LG G8’e daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak lanse eden LG yöneticisi Lee Sang-gyu, LG Q serisinin en üst düzey telefonların özellikleri ile uygun fiyatı bir araya getirdiğini söyledi.

Telefonun teknik özellikleri arasında Snapdragon 820 yonga seti, QHD çözünürlükte 5.2 inç ekran, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı ve 3000 mAh batarya yer alıyor. Telefonun arka yüzünde 13 + 8 megapiksel çift kamera bulunuyor.

iPhone 8 Üç Farklı Versiyonla Geliyor