LG monitör pazarı için hayli iddialı

LG 49GR85DC B

Güney Koreli teknoloji devi LG, monitör dünyasına yeni bir üye daha kazandırıyor. Şirketin yeni cihazı birçok farklı kesilme hitap edecektir.

LG monitör pazarı için hayli iddialı. HDR veya Yüksek Dinamik Aralık monitörleri, geleneksel monitörlere kıyasla daha geniş bir renk ve parlaklık seviyesi yelpazesi sunan görüntü ekranlarıdır. Daha fazla detay, derinlik ve gerçekçilikle görüntüler sunmak için tasarlanmışlardır, bu nedenle oyun, video düzenleme ve diğer multimedya uygulamaları için idealdirler.

LG 49GR85DC B 1

HDR monitörleri daha parlak beyazlar, daha koyu siyahlar ve daha canlı renkler üretebilir, böylece daha etkileyici bir görüntüleme deneyimi sunarlar. Ayrıca daha yüksek bir kontrast oranına sahiptirler ve geleneksel monitörlere kıyasla daha geniş bir renk gamı görüntüleyebilirler, bu da daha fazla renk üretebildikleri anlamına gelir. Yüksek yenileme hızı ile birleştirildiğinde, bu monitörler oyun deneyiminin zirvesini sunabilirler. LG, 240 Hz yenileme hızına sahip 49 inç HDR monitörlerini tanıtarak bu deneyimin en yüksek seviyesini sağlama şansını yakaladı.

LG 49GR85DC B 2

LG monitör pazarı için hayli iddialı

LG 49GR85DC-B monitörü, ultra geniş ekran seven oyun severlerin dikkatini çekecek etkileyici özellik listesiyle övünüyor. 49 inçlik VA paneli, 32:9 en boy oranı, 5.120 x 1.440 çözünürlüğü ve %98,5 DCI-P3 kapsama alanı ile bu monitör, muhteşem bir görsel deneyim sunmak için tasarlandı. Ek olarak, 240Hz yenileme hızı, 1ms piksel yanıt süresi ve AMD FreeSync Premium teknolojisi, hızlı tempolu oyunlar için idealdir. LG ayrıca, monitörün DisplayHDR 1000 sertifikalı olduğunu iddia ediyor, bu da 1.000 nit’in zirvesine ulaşabilme kapasitesine sahip olduğunu ve bazı yerel karartma özellikleri barındırdığını gösterir.

LG 49GR85DC B

Bununla birlikte, 1.300 dolarlık fiyat etiketi bazıları için biraz yüksek olabilir ve VA panellerinin reklamı yapılan kadar iyi performans göstermediği bilinmektedir. Ayrıca, şu anda pek az oyun 32:9 en boy oranını desteklemektedir. Bu dezavantajlara rağmen, LG 49GR85DC-B şirketin web sitesinde ön siparişe sunulmuş durumda ve erken satın alanlara, 200 dolar değerinde UltraGear RGB Oyun Mouse Pad hediye edilecek. LG monitör pazarı için hayli iddialı.

ChatGPT’ye rakip olacak Google Bard erişime açıldı