LG G6 Quad DAC ile ses konusunda iddialı olacak!

lg g6 quad dac

Önümüzdeki günlerde duyurulması beklenen yeni LG G6 modeliyle ilgili önemli bir detay daha ortaya çıktı. Telefon, ses konusunda iddialı olacak.

Geçtiğimiz yıl duyurulan modüler LG G5 modeli, Hi-Fi tutkunları için özel bir aparat ile satışa çıkmıştı. Bang & Olufsen partnerliğiyle geliştirilen ürün üst düzey ses performansı vaad ediyordu. Ses konusunda iddia, yeni G6 modelinde de devam edecek.

LG G6 için Quad DAC desteği

Yeni 32-bit Quad DAC desteği sayesinde, sol ve sağ ses kanalları ayrı ayrı dengelenebilecek. Yeni teknoloji sayesinde sesteki gürültü oranı %0.0002 oranına kadar düşürülebiliyor. LG V20 modelinde de buna yakın bir teknoloji kullanılmıştı. Ancak gürültü engelleme oranı bu denli yüksek değildi. Ayrıca statik ses oranının yarı yarıya yani %50 kadar engellenebildiği de verilen bilgiler arasında.

Her akıllı telefon üreticisi farklı alanlarda özel çözümler sunuyor. LG tarafından sunulan özel çözüm ise ses konusunda olmaya devam ediyor.

Beklenen amiral gemisi LG G6, 26 Şubat tarihinde MWC 2017 kapsamında duyurulacak. Cihazın satış tarihi ve fiyatıyla ilgili net bilgiler yok. Ancak tahminler Mart ayında LG G6 modelinin raflardaki yerini alacağı yönünde.  Quad DAC haricinde bakalım LG G6 ne gibi yenilikler sunacak? Gelişmeler için MWC’yi beklemek gerekiyor.

Elon Musk’ın Çılgın Planları