LG G4 Android 6.0 Marshmallow’u aldı!

LG G4 Android 6.0 Marshmallow’u aldı!

LG G4; Android 6.0 Marshmallow güncelleştirmesini almaya başladı.

Google’ın yeni model taşınabilir cihaz işletim sisteminin adı Android 6.0 Marshmallow. HTC, Huawei, Sony, Motorola, Samsung ve LG’nin çoğu modeline bu ay ve gelecek aylarda Android 6.0 Marshmallow’un gelmesi bekleniyor. Yalnız hemen peşin peşin söyleyelim. Güncelleştirme; kullanıcıların kullanımına ilk olarak telefon operatörleri üzerinden sunulacak.

Bu kapsamda Avrupalı telefon operatörlerinin; kullanıcılara Android 6.0 Marshmallow’u sunduğunu görmüştük. ABD’de yer alan telefon operatörleri: Sprint, US Cellular, T-Mobile, Verizon, AT&T de Android 6.0 Marshmallow’u; LG G4 kullanıcılarına sunmaya başladı. Siz de telefonunuzu; bu operatörler üzerinden satın aldıysanız Android 6.0 Marshmallow’a; cihazınızı güncelleyebilirsiniz. 970 MB büyüklüğündeki güncelleştirmeyi, OTA: “Havadan kablosuz” olarak yükleyebilirsiniz.

Güncelleştirmeyi; mobil veri yoluyla değil Wi-Fi yoluyla yüklemenizi size tavsiye ediyoruz. Cihazının performansının artıp artmadığı hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı da ihmal etmeyin.

Surface Pro 3 Klonu: Cueb i9!