Lenovo’dan Muhteşem Tablet Kampanyası

Lenovo A1000L1

Size ve sevdiğinize muhteşem bir yeni yıl fırsatı Lenovo’dan geliyor. Bimeks, Gold ve Darty teknoloji marketlerinden satın alacağınız 2 adet Lenovo A1000L tablet, sadece 499 TL!

 Lenovo, yeni yıl hediye telaşına düşenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Hem kendini mutlu etmek hem de sevdiklerine hediye almak isteyenlere özel bu yılbaşı kampanyasında, Bimeks, Gold ve Darty mağazalarından alınacak 2 adet Lenovo A1000L tablet setinin fiyatı sadece 499 TL!

A1000L

7 inç tablet modelleri arasında, darbeye dayanıklılığı, sağlamlığı ve performansıyla öne çıkan A1000L, güçlü ses sistemiyle keyifli müzik deneyimi sunuyor olmasıyla dikkat çekiyor. Öyle ki tablette yer alan gelişmiş stereo hoparlörler ile video, müzik ve oyunlar gibi her çeşit multimedya ortamı için gelişmiş ses deneyiminin tadını çıkarmak mümkün. 10,7 mm inceliği ve 345 gr hafifliğiyle gün boyunca sizin ve sevdiğinizin yanınızdan ayıramayacağı Lenovo A1000L, 8 saate kadar pil ömrü ve Wi-Fi bağlantısıyla da mobil hayatın tadını çıkarmanızı sağlayacak.  

Erkekler Kendi Fotoğrafını Kadınlardan Daha Çok Çekiyor