Lenovo ThinkBook Plus Twist özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor

Lenovo ThinkBook Plus Twist

Çinli teknoloji devi Lenovo tarafından tanıtılan yeni 4’ü 1 arada bilgisayar modeli, daha şimdiden tüm ilgiyi üzerine çekti.

Lenovo ThinkBook Plus Twist özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor. Lenovo, 2023 yılının Ocak ayında CES 2023 konferansında dikkatleri üzerine toplayan dönüştürülebilir 4’ü-1-arada dizüstü bilgisayar modeli Lenovo ThinkBook Plus Twist’i gözler önüne sermişti. Bu ürün, bir dizüstü bilgisayar, bir tablet ve bir e-ink okuyucu/defter olarak çok yönlü kullanım seçenekleri sunarak büyük ilgi toplamıştı.

Lenovo ThinkBook Plus Twist 1

Satışlarının Haziran ayında başlaması beklenen ürünün, şimdi Lenovo’nun resmi web sitesinde özelliklerinin listelendiği görülmekte. Bu durum, ürünün yakın zamanda satışa sunulacağının sinyallerini veriyor.

Lenovo ThinkBook Plus Twist, birinci sınıf bir OLED paneli olan 13.3 inçlik bir ekran ile donatıldı. Bu ekran, 2.8K piksel çözünürlük ve %100 DCI-P3 renk gamı sunarken, dokunmatik giriş imkanı da sağlıyor. İkincil ekranı ise 2560 x 160 piksel çözünürlüğe sahip bir elektronik mürekkep paneli olarak tasarlandı ve dokunmatik girişi desteklemekte. Kullanıcılar, menteşeyi yalnızca dikey açıp kapatabilme özelliğine ek olarak, yatay bir hareketle de çevirebiliyorlar ve bu sayede paneller arasında kolaylıkla geçiş yapabiliyorlar.

Lenovo ThinkBook Plus Twist 2

Lenovo ThinkBook Plus Twist özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor

Lenovo ThinkBook Plus Twist, 13. nesil Intel Core-U serisi yonga setlerine sahip ve bu sayede yüksek performans elde ediyor. Ayrıca, 16 GB’a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB SSD ile daha da güçlendirilmiş durumda. Cihazın ağırlığı 1,35 kg ve kalınlığı 17,7 mm olarak belirlendi.

Lenovo ThinkBook Plus Twist

Bağlantı imkanlarına gelirsek, cihazda şarj etme ve veri transferi için iki adet USB Type-C portu ile birlikte 3,5 mm kulaklık jakı da bulunuyor. Dahası, stilus girişini destekliyor. Cihaz, 56Wh bir batarya ile donatılmış durumda. Cihazın perakende satış fiyatı daha önce 1.649 dolar olarak belirlendi, fakat resmi satış tarihi hala açıklanmadı. Lenovo ThinkBook Plus Twist özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor.

AMD en güçlü işlemci için kolları sıvadı