Lenovo Legion Oyun Sınırları Zorlayacak

Lenovo Legion

En sevdikleri oyunların yanı sıra STEAM uygulamalarını yönetebilecek bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyan oyuncular için Lenovo Legion 7i , Lenovo  5i ve Lenovo  Slim 5 (16″, 9) görücüye çıktı.

 Bu yeni ürün grubu, tüm oyuncuları sınırlarını zorlamaya çağırıyor. Yeni Lenovo Legion ekosistemi, oyunculara mükemmellik için ihtiyaç duydukları çözümleri sunuyor.

“İmkansız Hedefinize Ulaşın” sözü her oyuncu için farklı bir anlam ifade edebilir.

İster profesyonel e-spor alanında liderler sıralamasında üst sıralarda yer almak, ister dünya genelinde takım arkadaşlarıyla oyun sonu baskınlarına başarılı bir şekilde öncülük etmek ve bunlar arasında kalan her şey için, Lenovo  oyunculara hem dijital savaş alanında, hem de iş veya eğitim ortamında başarılı olmak için ihtiyaç duydukları en yeni teknolojiyi sağlayan araçlara sahip.

Lenovo Legion

 

Lenovo Legion 9i (16″, 9)

Yeni Lenovo  9i (16″, 9), geliştirilmiş Lenovo LA3-P AI çipiyle gücü CPU ve GPU’ya dinamik olarak ayarlayarak kullanıcının yapmakta olduğu işleme göre performansı artıran Senaryo Algılama özelliğine sahip.

Bu özelliğe, oyun sırasında donanım bileşenleri ve FPS çıkışı arasındaki güç kullanımını takip eden Akıllı FPS eşlik ediyor. Ekrandaki FPS verilerini tarayan bu Akıllı FPS, daha sonra bu verileri alıyor ve oyunlarda FPS’i artıran CPU ve GPU gücünü optimize eden bir algoritmayla uyguluyor.

 

Lenovo  Slim 5 ve Lenovo  Tower 5i

Günümüzde çeşitli ihtiyaçlarla yoğun bir yaşam süren oyuncular, STEM dersleri için işlemci yoğunluklu uygulamalar veya en zorlu AAA oyunların uygulamaları olmak üzere, her şeyin üstesinden gelebilen bir cihaza ihtiyaç duyuyor.

Lenovo  7i (16″, 9), Lenovo  5i (16″, 9) ve Lenovo Slim 5 (16″, 9) modellerinden oluşan Lenovo Legion serisi, güçlü bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyan oyunculara her kullanım amacına uygun bir çözümü taşınabilir bir cihazda sunuyor. Lenovo serisi dizüstü bilgisayarlarda Lenovo’nun LA AI çiplerinin her ikisi de mevcut.

Bu yıl piyasaya çıkan “Coldfront: Hyper” ısı yönetimi çözümü de Lenovo Legion 7i ve Lenovo Legion 5i’de kullanıcıya sunuluyor.

Lenovo Legion

Bu tamamen yeni ısı yönetim çözümünde, dizüstü havanın dizüstü bilgisayarı soğutmak için kasa içinde izlediği yol tümüyle yeniden tasarlandı. Bu çözümde, çiplerden gelen sıcak hava, dizüstü bilgisayarın ortasındaki kanal benzeri hiperbarik bir hazneden dışarı atılıyor.

Lenovo  Active Oyuncu Sırt Çantası ile Lenovo Legion serisi ve Lenovo  Slim 5 dizüstü bilgisayarları istediğiniz yere götürebilirsiniz. Evde veya yurtta oyun oynarken de, Lenovo  Y27h-30 Oyun Monitörünün yanı sıra, yeni Legion M410 Kablosuz RGB Oyun Faresi ve Lenovo Legion K510 Pro Mini Klavye ile birlikte kullanarak en sevdiğiniz oyunlar veya en sevmediğiniz ödevler üzerindeki kontrolünüzü artırabilirsiniz.

Lenovo Legion

Oyun alanında en üst düzey performanstan azıyla yetinmeyen rekabetçi oyuncular için Lenovo LegionPro serisi, bu oyun portföyünün en yüksek performanslı ve son teknolojiye sahip ısı yönetim bileşenlerini sunarak zafere katkı sağlıyor.

Bu yıl piyasaya çıkan tüm Lenovo  Pro 7i (16″, 9) dizüstü bilgisayarlar, konfigürasyonuna bakılmaksızın Coldfront: Vapor chamber ısı yönetim özellikleriyle geliyor.

Lenovo Pro serisi ayrıca dizüstü bilgisayarların TrueStrike klavyeleri, Lenovo Pro 7i için dört adet değiştirilebilir tuş başlığı ve Lenovo Pro 5i için her tuşta Legion Spectrum RGB aydınlatma veya isteğe bağlı 4 bölgeli Spectrum RGB ile birlikte geliyor.

Sesten metne döken uygulamalar risk taşıyorlar