Lenovo Legion kamera tasarımı ortaya çıktı!

Lenovo Legion kamera tasarımı

Uzun süredir birçok kullanıcı tarafından beklenen Lenovo Legion kamera tasarımı sonunda ortaya çıktı. Bu akıllı telefon modeli oyuncu cihazı olarak biliniyor ve oldukça ileri düzey bir performansa sahip olacak.

Oyuncu telefonu olarak adlandırılan Lenovo Legion kamera tasarımı büyük bir merak uyandırıyordu. Bazıları bugüne kadar hiç görülmemiş bir kamera tasarımına sahip olacağını söylerken, kimileri de standart dizilim ile geleceğini tahmin ediyordu. Bu akıllı telefon modeli birçok kişiyi ters köşe yaptı. Snapdragon 865’ten güç alacağı kesinleşen Legion, açılır-kapanır bir kameraya sahip olacak.

Lenovo Legion kamera özellikleri

Oyuncuların genellikle telefonlarını yatay bir pozisyonda kullandığını bilirsiniz. Bu yatay pozisyon sayesinde oyun çok daha keyifli bir şekilde oynanır. Telefon böyle bir pozisyondayken, kamera ile selfie çekmek muhtemelen büyük bir işkence olacaktır. Cihazın üst bölümünde yer alan kamera tam orta bir selfie çekilmesine engel olur.

Lenovo Legion kamera tasarımı yeni

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Lenovo, bunu düşündü ve oyuncular için önemli bir kamera tasarımı ortaya çıkardı. Bu yeni akıllı telefonda hem ön hem de arka kamera, cihazın tam ortasında yer alacak. Böylece çok daha iyi bir pozlama yakalanmak isteniyor. Ayrıca ön kamera standart türler gibi olmayacak. Bunun yerine açılıp kapanabilen bir yapıda gelmesi bekleniyor. Yine aynı şekilde LED ışığının da ortada olması bekleniyor.

POCO F2 Pro kendini gösterdi! Tam ekran geliyor!

Lenovo Legion ile ilgili diğer detaylara gelecek olursak; LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 SSD depolama alanı neredeyse kesinleşti diyebiliriz. Bu modelin; 144 Hz’lik FHD+ ekrana sahip olacağı en büyük söylentiler arasında. Lenovo ZUI arayüz kullanacağı tahmin edilen telefonun; 64 MP ile 16 MP’lik iki arka kamerasının ve 20 MP ön kamerasını olacağı söyleniyor. Sizce yeni Lenovo akıllı telefon tasarımı kullanıcılar tarafından beğenilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.