LEGEND 970 SSD : Ultra ve kararlı performans

LEGEND 970

ADATA, saniyede 10.000MB okuma ve 10.000MB’ye varan yazma hızına sahip LEGEND 970 SSD’yi piyasaya sürdü.

LEGEND 970, dahili mikro fanlı, çift katmanlı alüminyum alaşımlı bir ısı emici ve yüzey kristalleşmesi sayesinde patentli aktif hava soğutma sistemi ile kendisini farklılaştırıyor.

Yüzey kristalleşmesi, termal iletkenliği artırmakta ve fanlı ısı emicilere göre sıcaklığı %10 oranında düşürerek uzun süreli çalışma sırasında kararlı performansı korumasını sağlıyor.

LEGEND 970

Patentli Aktif Isı Dağılımı

Yüksek hızlı PCIe 5.0 veri iletimi sırasında, zamanında ısı dağıtımı için aktif soğutma gereklidir, böylece yüksek sıcaklıklar okuma ve yazma hızını olumsuz etkilemez veya sistemi yavaşlatmaz.

LEGEND 970, yoğun hava kanallarına sahip çift katmanlı alüminyum bir ısı emici sistemiyle sıcak ve soğuk havayı yönlendirmekte.

Isı yukarıya iletilirken, dahili mikro fanın dönüşü sıcak ve soğuk havanın birleşimini dolaştırıyor ve ekstrüde alüminyum kanatların her iki ucundan havayı hızla atıyor.

Aynı zamanda LEGEND 970, alüminyum ısı emici yüzeyinde “yüzey kristalleşmesi” özelliğiyle ısı dağıtımını artırıyor. Yani genel hava temas alanını artırıyor ve bu sayede de sistemin ısı dağıtım verimliliğini en üst düzeye çıkarıyor. Bu benzersiz aktif ısı dağılımı, fanlı ısı emicilere göre sıcaklıkları %10 oranında düşürüyor.

LEGEND 970

Ultra Performans  

LEGEND 970, PCIe Gen5 x4 arayüzüne sahip ve NVMe 2.0 standardına uygun. Saniyede 10.000MB okuma ve 10.000MB’ye varan yazma hızına sahip. Bu da standart PCIe Gen4 SSD’lerden iki kat ve Gen3 SSD’lerden 6 kat daha hızlı olduğu anlamına geliyor.

Deepfake tehlikesi büyüyor