LeEco Le Max2, 5.7inç Ekran ve 6GB RAM İle Geliyor

leeco le max2 2

LeEco, ya da eski adıyla LeTV, yeni amiral gemisi LeEco Le Max2’yi tanıttı. Telefon müthiş teknik özelliklerine rağmen son derece uygun bir fiyata sahip.

Çinli telefon üreticisi LeEco (daha önce bilinen adıyla LeTV), yeni amiral gemisi akıllı telefonunu tanıttı. LeEco Le Max2 adını taşıyan bu telefon, teknik özellikleri ile göz kamaştırıyor. Üstelik bu konuda piyasadaki telefonlarla bile yarışabilecek olan telefon, üst segment bir telefona göre oldukça uygun bir fiyata sahip. 25 Nisan’da Çin’de satışa çıkacak, daha sonra ise diğer ülkelerde raflardaki yerini alacak telefonun fiyatı 400 dolar olarak açıklandı.

leeco-le-max2 (1)

Gelelim telefonun teknik özelliklerine. İlk olarak LeEco Le Max2 piyadaki 6GB RAM’e sahip ilk akıllı telefonlardan biri olacak. Ancak telefonun 4GB RAM’e sahip daha ucuz versiyonları da satışa çıkacak. Bu 4 veya 6GB RAM’e 64-bit 2.15GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcisi eşlik ediyor. 32 veya 64GB depolama alanı seçenekleri ile satışa çıkacak telefon microSD hafıza kartı desteği de sunuyor. Telefonun ekranı Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlükte 5.7inç. Arka kamera 21MP, ön kamera ise 8MP. Telefonun arka kamerası ile 4K çözünürlükte videolar çekilebiliyor. Bu özellikleri ile Apple ve Samsung gibi devlerin telefonlarına bile rakip olabilecek LeEco Le Max2, uygun fiyatı da hesaba katılınca bu yılın en ilgi çekici telefonlarından biri.