League of Legends: Wild Rift duyuruldu!

maxresdefault 23

Riot Games iOS ve Android cihazlar için League of Legends: Wild Rift’i duyurdu. LoL çok yakında mobil platformlarda oynanabilecek!

Riot Games’in, geçtiğimiz aylarda League of Legends’ı iOS ve Android’e getirme gibi planlarının olduğu ortaya çıkmıştı. Bugün ise Riot Games bombayı patlattı ve mobil cihazlar için League of Legends: Wild Rift’i duyurdu. Mobil cihazlar için yeniden tasarlanan bu oyun doğal olarak PC’deki sürümden farklı olacak.

Android platformunda Play Store’da ön kayıtları başlayan oyuna, buradan kayıt yaptırabilirsiniz. iOS için ise önümüzdeki App Store’da günlerde muhtemelen ön sipariş aktif olacaktır.

League of Legends: Wild Rift neler sunuyor?

League of Legends PC sürümünden beklenen beceriye dayalı 5’e 5 PVP oynanış ruhunu koruyan Wild Rift, yeni platformlar için sıfırdan inşa edildi. Mobil cihazlar ve konsollar için özel olarak inşa edilmiş haliyle LoL’ün rekabete dayalı stratejik 5’e5 maç yapabiliyorsunuz.

Sihirdar Vadisi esas alınarak daha hızlı oyunlar için optimize edilen yeni ama bir o kadar da tanıdık, 5’e 5 Vahşi Vadi haritasını keşfedebilirsiniz. Yeni platformlar için özel olarak tasarlanan ve yüksek tepki sunan dual-stick kontrol düzeni, mobildeki yetenek atışlarının da PC’deki kadar can yakmasını sağlıyor.

League of Legends: Wild Rift

Wild Rift, çıkışta 40’tan fazla şampiyon içerecek ve daha pek çok sevilen şampiyon kadroya katılmak için sırada bekliyor. Yeni Vadi’de LoL PC’de olduğu gibi, Wild Rift de ustalık gerektiren şampiyonlar, makro stratejiler ve sayısız oyun tarzıyla kendini kanıtlamana olanak sunuyor. Ayrıca Yığınla kostüm ve düzinelerce temayla şampiyonunun görünümünü dilediğince özelleştirebiliyorsunuz.