KPSS 2014 Yerleştirme Başvuruları Başladı

kpss1

Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS-2014/2 yerleştirme başvuruları başladı. KPSS yerleştirme başvurularıyla birlikte, Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme için Tercih Kılavuzu ve tablolarda yayımlandı.

Kamu hizmeti ve görevlerine atanacakların seçimi ile kamu kurum ve kuruluşlarında mesleklere atanacakların, belirlenmesi için hazırlanılan KPSS sınavının yerleştirme başvuruları başladı. 2014/2 yerleştirme başvurularında lisans kılavuzunda da belirtildiği gibi 10 TL ücret alınacak. 17-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ilk yerleştirme ücretsiz olacak. Sonraki yerleştirmelerdeyse adaylardan 10TL ücret alınacak.

kpss

2014/2 yerleştirme başvurularıyla birlikte, Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme için Tercih Kılavuzu ve tabloları da ÖSYM’nin web sitesi üzerinden yayınlandı. Başvurular 17-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek. ÖSYM’nin yayımladığı 2014 KPSS/2 Tercih Kılavuzu’na buradan ulaşabilirsiniz. 2014 başvurularını ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden gerçekleştriebilirsiniz.

Avea ve LG Electronics Güçlerini Birleştirdi