Knight Online Oyuncuları Buluşuyor

Knight Online Oyuncuları Buluşuyor

Sadece Türkiye’de 20 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcı sayısına sahip olan Knight Online’ın Global yayıncı kuruluşu olan NTT Game firması, Türkiye’deki 10. yılına özel olarak oyuncuları için görkemli bir etkinlik düzenleyecek.

2. Klan Turnuvası Finallerinin gerçekleştirileceği etkinlikte 20 bin TL para ödülünü almak için Türkiye’nin her yerinden gelecek oyuncu kitlelerine İstanbul ev sahipliği yapacak.

Knight Online Oyuncuları Buluşuyor

Yapı Endüstrisi Merkezi’nde düzenlenecek olan 2. Klan Turnuvası Finalleri, 1 Haziran Pazar günü gerçekleşecek.

Ülkemizde 20 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcısı olan Knight Online‘ın 10. yılına özel olarak Türkiye başta olmak üzere Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Avrupa yayın haklarına sahip olan NTT Game firması tarafından organize edilecek etkinlik 1 Haziran Pazar günü Beşiktaş Fulya’da bulunan Yapı Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek.

Klan turnuvalarının ilk etabını Mart ayında düzenlediklerini belirten Serhan Kazar, bir ay gibi kısa bir süre içinde ikincisi için harekete geçtiklerini söyleyerek;

1. Klan Turnuvasına gösterilen ilgiden sonra oyun severlere teşekkür etmek ve onlara unutulmaz bir deneyim yaşatmak için 2. Klan turnuvasının daha görkemli ve kusursuz olması için elimizden geleni yaptık. Yapı Endüstri Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlik kapsamında katılımcıları büyük sürprizler bekliyor. Etkinlikte Türk Rap müziğinin önde gelen MC’lerinden Sansar Salvo ve Kamufle sahne alacak. Bunun yanında ışıklı sahne şovları ve DJ Hırs’ın müzikleriyle coşacak olan katılımcılara, dans performansları eşliğinde eğlence ve oyun dolu saatler yaşatılacak. Bu yüzden 1 Haziran 2014 Pazar günü hiçbir yere söz vermeyin, çünkü hepinizi Knight Online 2. Klan Turnuvası Finalleri’ne bekliyoruz. Etkinlik için bilet bulamayan oyuncularımız, twitch adresi üzerinden organizasyon alanındaki sahne şovlarını, ışık gösterilerini ve müthiş coşkuyu bizlerle birlikte canlı yayında yaşayabilecek ve turnuva maçlarını izleyebilecekler” şeklinde konuştu.

Mount & Blade Artık Aral’da!