Kitap Okumak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

The Hold It Tablet PC

Kitapseverler için benzersiz bir yenilik olan THE HOLD IT  fonksiyonel kitap, bilgisayar ve tablet standı; kullanım rahatlığı ve ergonomik yapısıyla günlük yaşamda büyük kolaylık sağlıyor.

Kitapseverler kadar sunum yapan profesyoneller ve fiziksel engelli kişilerin de hayatını kolaylaştıracak olan The Hold It ; fonksiyonel kitap, bilgisayar ve tablet standı çok amaçlı ergonomik yapısıyla kitap, bilgisayar veya tablet bilgisayarı farklı açılarda ve yükseklikte kullanma olanağı sağlıyor. Okullarda, kütüphanelerde, toplantı ve konferanslarda, hastanelerde, evde ve işyerinde rahatlıkla kullanılabilen ürün özellikle kullanım kolaylığı ve fonksiyonelliğiyle dikkati çekiyor.

The Hold It

The Hold It , 4 kg ağırlığa kadar taşıma kapasitesiyle büyük boyutlu kitaplar ya da her türlü bilgisayarda kolaylıkla kullanılabiliyor. Özellikle kitapseverler için okumayı kolay ve keyifli bir hale getiren The Hold It , kitap ve tablet tutma aparatları sayesinde yere paralel, yatay durumda da kitap okuma özelliği sunuyor.

Kitapseverlerin farklı boyutlardaki kitapları yorulmadan, istedikleri pozisyonda okumalarına olanak sağlayan ürün; kullanılan sağlam malzeme ve yüksekliği ayarlanabilen kilit sistemine sahip ergonomik yapısıyla yazı yazmaya da imkân sağlıyor.

Hold It_Multi Image jpeg

Tüm bu özellikleriyle sadece fonksiyonelliği değil aynı zamanda rahatlığı da ön plana çıkaran The Hold It, opsiyonel ışık aparatı sayesinde karanlık ortamlarda da kullanılabiliyor. Ürün, kitapseverlerin yanı sıra fiziksel engelli kimseler ve uzun süre yatmak durumunda kalan hastalar için de büyük rahatlık sağlıyor. Tüm açılarda, tüm tablet bilgisayarlara ve e-kitap okuyucularına da uygun olan The Hold It, fiziksel engeli olan kişilerin rahatça, kendilerine uygun pozisyonda ayarlayabilecekleri yapısıyla hayatı kolaylaştırıyor.      

Samsung Galaxy S5 Çok Yakında Avea’yla Türkiye’de


Yorumlar kapatıldı.