Kingston’dan PC’leri Uçuracak Bellek

Hiç kuşkusuz dünyanın lider bellek üreticisi Kingston Technology, şimdi deHyperX Predator ürün serisine yeni 2800MHz’lik bellek kitlerini ekledi. Bellek pazarında bulunabilecek en yüksek hızı sunan yeni 2800MHz’lik bellek kitleri, özellikle üst düzey hız aşırtmacıları, sistem geliştiricileri ve performans tutkunları için tasarlandı.

HyperX Predator, Kingston’ın bellek pazarındaki en hızlı belleği olma özelliğini taşıyor. HyperX Predator, üst düzey hızın yanı sıra, başarılı sıcaklık dağıtımıyla bellek dayanıklılığını maksimuma çıkarırken, tasarımıyla şıklığını da konuşturuyor. Intel® XMP teknolojisini destekleyen bellek, uyumluluk açısından pazardaki çok sayıda ana kartla test edildi ve onaylandı. Hız aşırtma yapmak isteyen son kullanıcılar, elle ayar yapmaya gerek kalmadan basitçe BIOS üzerinden profil seçebilecekler.

kingston_hyperx

Kingston İşletme Yöneticisi Lawrence Yang konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Benchmark tutkunları ve sistem geliştiriciler için yeni 2800MHz’lik amiral gemisi bellek kitimizi duyurmaktan gurur duyuyoruz. Mühendislerimiz, müşterilerimize daha çok verim sağlayacak daha hızlı ürünler geliştirebilmek adına çalışmaya devam edecekler.” HyperX Predator serisindeki belleklerin hızları 2800MHz’e kadar çıkabiliyor ve 8GB ila 16GB’lık kitler, ikili veya dörtlü setlerle seçeneklendiriliyor.