HyperX’ten Yeni Bellek Ailesi FURY

HyperX FURY 01

Yüksek performanslı, kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle bilinen HyperX, giriş seviye oyuncular ve hız aşırtmacılar için yeni “FURY” bellek serisini sunuyor.  

Kingston Technology’nin iştiraklerinden HyperX, giriş seviye oyuncular ve hız aşırtmacılar için geliştirdiği, HyperX blu bellek serisinin yerini alacak yeni HyperX FURY bellek serisini duyurdu. Yeni nesil yüksek performanslı bellekler, asimetrik ve agresif ısı dağıtıcıları sayesinde otomatik olarak hız aşırtma yapıyor ve bütçe dostu bir kullanım tecrübesi sağlıyor.

HyperX_FURY_beyaz

Plug and Play (PnP) yani Tak ve Oynat özelliğini destekleyen HyperX FURY, bu sayede BIOS üzerinden elle ayar yapmaya gerek kalmadan, sistem özelliklerine bağlı olarak mümkün olan en iyi hız aşırtmayı otomatik yapıyor. Siyah devre kartına mavi, siyah, kırmızı ve beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle gelen ısı dağıtıcılarına sahip olması sayesinde kullanıcılar, sistemlerine uygun renk seçimi yapabiliyorlar. HyperX FURY bellekleri, 1333MHz, 1600MHz ve 1866MHz olmak üzere üç frekans seçeneğiyle geliyor.

HyperX_FURY_02

Oyun dünyasına daha hızlı adım atmak isteyenler için, çok yakın zamanda HyperX FURY sistem belleklerinin yanına HyperX FURY SSD de eklenecek. HyperX FURY SSD, PC’lerin ve uygulamaların daha hızlı çalışmasını ve sistemlerin genel tepkimesini arttırmayı sağlıyor.

iPhone 6 Üçüncü Çeyrekte Geliyor