23 Nisan’da Miniklere Teknolojik Hediye

ezcool m2 tablet

 Ezcool, fiyat/performans kategorisinde sunduğu tablet modeli M2 ile 23 Nisan’da çocukların yüzünü güldürecek.  

Ezcool, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda M2 modeliyle sadece minikleri sevindirmeyecek. Yalnızca 169 TL’lik (KDV dahil)  fiyatıyla satışa sunulan tablet, şık tasarımı ve yüksek donanım gücüyle fiyat/performans segmentinin en güçlü oyuncularından biri olacak.

ezcool m2

Android 4.2 İşletim Sistemiyle Gelen Tablet, Hafifliği ve İnceliğiyle Dikkat Çekiyor

İşletim sistemi olarak Android’in 4.2 sürümünü kullanan tabletin, hem işlemcisi hem de ekran kartı çift çekirdekli yapıya sahip. Boyutlarına kıyasla süper inceliği ve hafifliğiyle dikkat çeken fiyat/performans kategorisindeki Ezcool M2, 1024×600 piksel çözünürlükte HD ekrana sahip olmanın yanı sıra çift kamera desteği de sunuyor. 8GB’lık dahili depolama alanına sahip tablette, arttırılabilir hafıza ile birlikte toplamda 40GB’lık bir alana ulaşılabiliyor.

Çocukların okula giderken kolayca taşıyabileceği tablet, 308 gram ağırlığıyla oldukça hafif. 7” ekrana sahip M2’yi 10,9mm’lik inceliği sayesinde çantaya sığdırması da son derece kolay. 23 Nisan’da çocuğuna teknolojik bir sürpriz yapmak isteyenler, Ezcool’un giriş seviyesi tabletlerde standartları yükselten M2 modeline incehesap.com üzerinden ulaşabiliyor.

Ve Karşınızda Batman: Arkham Night’in Sistem Gereksinimleri!