Kingston ’dan aşırı sıcaklıklara dayanıklı microSD

kingston 1

Kingston , endüstriyel sıcaklıklara dayanıklı yeni microSD kartını duyurdu. UHS-I Class10 Industrial Temperature microSD kart, -40 dereceden +85 derece sıcaklığa kadar sorunsuz depolama imkanı sunuyor.

90 MB/s okuma ve 45 MB/s yazma hızıyla da dikkat çeken yeni microSD kart, zorlu koşullarda maksimum performans sunuyor. 8 GB, 16 GB, 32 GB ve 64 GB olmak üzere 4 farklı kapasiteyle üretilen UHS-I Class10 Industrial Temperature microSD kart, Kingston güvencesiyle satışa sunulacak. UHS-I Class10 Industrial Temperature microSD kart, -40 dereceden +85 dereceye kadar  ekstrem hava şartları ve sıcaklık durumlarına uygun olarak üretildi.

90 MB/s okuma ve 45 MB/s yazma hızıyla da dikkat çeken UHS-I Class 10 microSD kart, suya, titreşime ve X-ray ışınlarına karşı da koruma sağlarken her türlü zorlu koşulda en yüksek performansı vermek için tasarlandı. 8 GB, 16 GB, 32 GB ve 64 GB olmak üzere 4 farklı kapasiteyle üretilen UHS-I Class10 Industrial Temperature microSD kart, Kingston güvencesiyle satışa sunulacak.

Microsoft’tan Deprem Bölgelerine Destek