Kablosuz Erişimde Eşsiz Bir Deneyim Yaşayın

ZyXEL WRE2205 1

ZyXEL, WRE 2205 ile kablosuz ağları genişletme olanağı sunuyor. Evinizdeki kablosuz bağlantı kapsama alanını artırmak ve evinizin her köşesinde internet bağlantısının keyfine varmak için tek yapmanız gereken şey, bu cihazı prize takmak.  

Güçlü sinyal gönderme ve alma özelikleriyle dikkat çeken WRE 2205 kablosuz genişletici, mevcut kablosuz şebekelerin kapsama alanını hızlı ve kolay bir şekilde genişletiyor. Kapsama alanındaki genişleme ise kullanıcıların akıllı telefonları, tablet cihazları ve dizüstü bilgisayarları ile evlerindeki her yerden online video izleyebilmelerini, online oyun oynayabilmelerini ve internette özgürce sörf yapabilmelerini sağlıyor.

列印

Bırakın nereye monte edileceğini kendisi söylesin!

Cihazın prize montaj kompakt tasarımı göze batmayan bir yerde konuşlandırılabilmesini sağlarken, kolay kurulum tuşu ve Wi-Fi Korumalı Kurulum (WPS) tuşları, cihazı kolayca aktif hale getirmeyi ve erişim noktalarına anında bağlanabilmeyi mümkün kılıyor. Ürün paneli üzerinde yer alan LED sinyal gücü lambası, kullanıcılarına cihazı optimum Wi-Fi kapsama alanı için nereye yerleştireceklerini bulmalarına yardımcı oluyor.

Düşük fatura, yüksek çevre bilinci ve kablo yığınlarında kurtulma vakti

WRE 2205’te yer alan güç açma/kapama düğmesi, cihazın ihtiyaç duyulmadığı anlarda kolayca kapatılmasına ve böylece elektrik faturalarının azaltılmasına olanak tanıyor. Bu ürün ile kullanıcılar, evlerinin her yerine internet bağlantısı götürmek için kablo yığınlarıyla uğraşmaktan da kurtuluyor.  

Uygun Fiyatlı 3G Mobil Yönlendirici